Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php on line 3
Uitbreiding CanalDigitaal Smartpack en al HD pakket vanaf 14,95 per maand

Uitbreiding CanalDigitaal Smartpack en al HD pakket vanaf 14,95 per maand

26.04.2010 - Bij Canaldigitaal kan je zorgeloos gaan genieten van een HD pakeet voor maar 14.95 per maand. Het bedrijf heeft afgelopen week aangekondigd dat per 1 mei aanstaande het BasisHD en het TopHD Smartpack aan het huidige aanbod worden toegevoegd.

Al voor € 14,95 een BasisHD pakket

 

Naast de 400 digitale Radio en tv-zenders van het Basispakket krijgt met het BasisHD Smartpack ook toegang tot het HDTV-pakket. Hierdoor kunnen consumenten gaan genieten 25* zenders in HD-kwaliteit waaronder vrijwel alle Nederlandse zenders voor een maandtarief € 14,95 per maand, deze prijs ligt onder die voor de analoge kabel. De eenmalige kosten voor het pakket bedragen € 149,- . Voor dit bedrag ontvangt de consument een smartcard en een HD ontvanger in bruikleen. Daarnaast wordt de satellietontvangst installatie gratis bij u thuis geïnstalleerd.

 

Uitbreiding Smartpacks met BasisHD en TopHD

 

Voor diegene die alles uit zijn televisie wilt halen introduceert CanalDigitaal het TopHD Smartpack. Deze pack geeft de consument toegang tot het meest uitgebreide tv-pakket van CanalDigitaal. Hierdoor kan er naast de ruim 400 digitale Radio en TV zenders ook genoten worden van de premium-zenders Film1 Sport1 en tot in totaal 27 (*) zenders in HD-kwaliteit voor € 47,50 per maand. De eenmalige kosten bedragen 99 euro, hiervoor ontvangt de koper een smartcard, een HD-ontvanger met opnamemogelijkheid in bruikleen en de satellietontvangstinstallatie wordt gratis bij u thuis geïnstalleerd. De consument krijgt daarnaast de keuze voor een gratis Triple Sat, een kleinere schotel die ook toegang geeft tot een groot aantal Engelse zenders waaronder BBC HD en ITVHD of een gratis 2e ontvanger voor een 2e kijkpunt.

 

HD zenders

 

Wanneer de kijker nog geen uitgebreid HD-aanbod wil kan hij kiezen voor de voordelige Basis SD Smartpack. De kijker ontvangt een in plaats van een SD alvast HD ontvanger in bruikleen. Hierdoor kan hij ruim 400 digitale Radio en tv zenders ontvangen waaronder ook de zenders die in de nieuwe, zogenaamde MPEG-4 codering worden uitgezonden. Overigens is het al wel mogelijk om op een HD geschikte TV te genieten van HD Nederland 1,2 en 3, Eurosport en een groot aantal buitenlandse zenders in HD-kwaliteit. Het vernieuwde Basis SD-pakket kost eenmalig 199 euro en heeft een abonnementsprijs van € 9,95 per maand. Het pakket wordt thuis gratis geïnstalleerd.
 

 

De nieuwe Smartpacks komen ook beschikbaar in combinatie met internet en Bellen in samenwerking met onze partner Online.nl. Indien u het Smartpack bestelt in combinatie met internet of internet en Bellen van Online ontvangt u 50 euro korting op de eenmalige kosten. BasisHD met internet en Bellen is vanaf begin mei beschikbaar vanaf €37,50 per maand. Onder andere de volgende nieuwe Ideaal pakketten met BasisHD komen beschikbaar.

 

De meest ideale pakketten met TV en internet staan hieronder:

 

  • BasisHD + Goedkoop internet €32,50 p.m.
  • BasisHD + Snel internet €37,50 p.m.
  • BasisHD + Goedkoop internet + Bellen Soms €37,50 p.m.
  • BasisHD + Snel internet + Bellen Soms €42,50 p.m.