Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 233

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 252
Interactieve TV : informatie en nieuwsberichten.

Kosteloos overstappen

Kies uw pakket naar keuze en
wij verzorgen gratis uw overstap.

Vragen? Bel 0900 – 2626624

Telefonisch advies en direct bestellen
maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 (20cpm)

Gevonden nieuwsberichten over Interactieve TV.

Hieronder worden alle artikelen weergegeven waar de tag 'Interactieve TV' aan is toegevoegd.

Wil je zoeken op andere relevante tags, ga dan naar de onderkant van ieder artikel. Hier worden een aantal tags weergegeven die relevant zijn voor dit artikel.

TV-klanten bij KPN leveren meer op

30.04.2010 -

Uit de kwartaalcijfers van KPN blijkt dat het Telecombedrijf afgelopen kwartaal het aantal tv-abonnees zag groeien tot boven een miljoen. De omzet per tv-klant groeide afgelopen jaar met bijna 30 procent.

Uitzendgebied KPN Interactieve TV fors uitgebreid

12.04.2010 -

Sinds vorige week een groot deel van Nederland Interactieve TV van KPN thuis ontvangen. Dit dankzij de forse uitbreiding van het netwerk van KPN. Tegenwoordig kiezen steeds meer consumenten voor interactieve TV. Met name Live TV Pauzeren, Programma Gemist en Videotheek Thuis maken Interactieve TV zijn zeer aantrekkelijk. Naast het Basispakket biedt KPN Interactieve TV-abonnees extra zenderpakketten als het Pluspakket, Eredivisie Live, Sport 1 en vanaf nu ook het HD tv-pakket.

Interactieve TV van KPN uitgebreid met HD-pakket

11.04.2010 -

De consumenten hechten steeds meer waarde aan haarscherp beeld en perfect geluid. Dit om een zo optimale tv-beleving te creëren. Ongeveer 70% van alle huishoudens had eind 2009 Nederland de beschikking over een HD-ready of Full HD TV-toestel. Afgelopen week heeft KPN zijn HD tv pakket geïntroduceerd. Met dit pakket komen de kleuren intenser over en is het beeld tot wel vijf keer scherper. Met High Definition lijkt het alsof je er zelf bij bent.

3D televisie via UPC

08.04.2010 -

UPC begint alvast met de promotie van 3D televisie ondanks dat er nog geen sprake is van een aparte digitale zender. UPC gaat hiervoor samenwerken met verschillende mediabedrijven.

Overzicht alle 3-in-1 pakketten alle aanbieders

04.04.2010 -

Tegenwoordig zien we steeds meer Alles-in-1 pakketten in de markt. De bekendste kabelproviders zijn Ziggo en UPC, maar wist u dat u bij TelefonieVergelijker.nl via bijna iedere internetprovider wel een alles-in-1 pakket kunt bestellen? Dit kan vanaf heel goedkoop tot een breed zenderaanbod met gratis bellen en supersnel internet: bij TelefonieVergelijker.nl vindt u het.

Internet abonnementen vergelijken

25.10.2009 -

Vergelijk de verschillende abonnementen van de grootste providers in Nederland nu eenvoudig.

Internet, bellen en digitale TV aanbiedingen!

14.10.2009 -

Deze maand zijn er weer vele speciale acties op TelefonieVergelijker.nl voor uw nieuwe abonnement of pakket met internet, telefonie en digitale TV.

Online televisiekijkers rukken op

15.12.2008 - Het aantal kijkers van online televisie zal over vijf jaar gestegen zijn tot bijna 1 miljard. Films en televisieseries worden al via de gameconsole verspreid. Samen met bijvoorbeeld Amerikaanse videodiensten als Hulu en Netflix zorgen deze toepassingen er voor dat online televisie steeds meer gemeengoed wordt.

Aantal kijkers internettelevisie verdubbeld

10.03.2008 - Het aantal wereldwijde gebruikers van internettelevisie (IPTV) is vorig jaar meer dan verdubbeld. Het aantal abonnementen groeide van 5,7 miljoen aan het eind van 2006 tot 12,3 miljoen eind vorig jaar.

KPN: '5 procent marktaandeel televisiemarkt'

30.07.2007 - KPN claimt een marktaandeel van 5 procent op de totale televisiemarkt en 14 procent marktaandeel op het gebied van digitale televisie. Later deze week wordt de nieuwe tariefstelling voor televisiediensten van kracht, een poging om marktaandeel van de kabelbedrijven af te snoepen.

KPN schrapt naam 'Mine'; Digitenne goedkoper

17.07.2007 - Een Digitenne-abonnement gaat van 10 naar 7 euro per maand; Mine TV wordt 'Interactieve TV van KPN' en 50 procent goedkoper. Dat heeft KPN bekendgemaakt.
Helaas, er zijn geen artikelen beschikbaar voor deze zoekterm.

iPad bij Online abonnementen

Bestel tot 21 juni een van de abonnementen van Online met internet via TelefonieVergelijker.nl en maak kans op een gratis iPad.

Lees verder

Tele2 aanbieding met € 25,- extra korting op internet en bellen

In de Telegraaf van zaterdag 9 oktober j.l. stond een uitgebreid artikel over de bel kosten van verschillende internet aanbieders. Door het juist pakket te kiezen kunt u veel besparen op uw telefonie kosten.

Lees verder

Telfort Internet Plus met € 14,95 korting

Bestel tussen 1 november en 31 december 2010 Telfort Internet Plus (en Vast Bellen) en krijg de verzendkosten nog eens extra kado bij de al grote kortingen. Dat betekend een totaal voordeel van meer dan € 100,- korting.

Lees verder

Gratis laptop bij On...

Lees verder

Vanaf 3 mei bij UPC ...

Lees verder

460MB aan mobiele da...

Lees verder

Net5, SBS6 en Veroni...

Lees verder

TV-klanten bij KPN l...

Lees verder

Uitbreiding CanalDig...

Lees verder

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwe ADSL en kabel internet ontwikkelingen, aanbiedingen, tariefswijzigingen en besparingstips. Schrijf je in voor de TelefonieVergelijker Update.

Uw e-mail
E-mail bevestigen
Ik wil graag HTML-emails

©2004 -
Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_footer.php on line 61
2015 TelefonieVergelijker.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Adverteren | Sitemap | links