Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 233

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 252
Klantenservice: Controleer de beschikbaarheid van ADSL via de postcode check

Kosteloos overstappen

Kies uw pakket naar keuze en
wij verzorgen gratis uw overstap.

Vragen? Bel 0900 – 2626624

Telefonisch advies en direct bestellen
maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 (20cpm)

Categorie: ADSL of kabel internet bestellen via TelefonieVergelijker.nl

Controleer de beschikbaarheid van ADSL via de postcode check


ADSL is beschikbaar in het grootste gedeelte van Nederland, maar niet elke ADSL aanbieder kan op elke huis locatie het abonnement leveren. Dit is afhankelijk van de wijkcentrale waarop u bent aangesloten, de afstand van uw adres tot die wijkcentrale en de aanbieders die ADSL leveren op die wijkcentrale.


Bent u op zoek naar een kabel internet abonnement dan wordt bij de postcode check ook getoond welke kabel aanbieders op uw adres beschikbaar zijn. Kabel aanbieders zijn gebonden aan een bepaald gebied van Nederland om daar internet en televisie diensten aan te bieden.


Om te zien welke aanbieder en abonnementen op uw adres beschikbaar zijn kunt u gebruik maken van de postcode check op de voorpagina of specifiek de vergelijk pagina. Vul hier uw postcode en huisnummer (eventueel met toevoegsel) in druk op “zoek beschikbare abonnementen”.


Na het invullen van de postcode zal ons system controleren welke aanbieders en abonnementen leverbaar zijn op uw adres. Na deze controle gaat u automatisch door naar een resultaten overzicht voor alle beschikbare abonnementen. Heeft u een aantal interessante aanbiedingen gevonden dan kunt u deze selecteren (maximal 3 per keer) en op vergelijk abonnementen drukken. U ziet dan alle belangrijke gegevens naast elkaar.

Andere gerelateerde vragen:

iPad bij Online abonnementen

Bestel tot 21 juni een van de abonnementen van Online met internet via TelefonieVergelijker.nl en maak kans op een gratis iPad.

Lees verder

Tele2 aanbieding met € 25,- extra korting op internet en bellen

In de Telegraaf van zaterdag 9 oktober j.l. stond een uitgebreid artikel over de bel kosten van verschillende internet aanbieders. Door het juist pakket te kiezen kunt u veel besparen op uw telefonie kosten.

Lees verder

Telfort Internet Plus met € 14,95 korting

Bestel tussen 1 november en 31 december 2010 Telfort Internet Plus (en Vast Bellen) en krijg de verzendkosten nog eens extra kado bij de al grote kortingen. Dat betekend een totaal voordeel van meer dan € 100,- korting.

Lees verder

Gratis laptop bij On...

Lees verder

Vanaf 3 mei bij UPC ...

Lees verder

460MB aan mobiele da...

Lees verder

Net5, SBS6 en Veroni...

Lees verder

TV-klanten bij KPN l...

Lees verder

Uitbreiding CanalDig...

Lees verder
Automatisch op de hoogte blijven?
Gebruik onze RSS feed.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwe ADSL en kabel internet ontwikkelingen, aanbiedingen, tariefswijzigingen en besparingstips. Schrijf je in voor de TelefonieVergelijker Update.

Uw e-mail
E-mail bevestigen
Ik wil graag HTML-emails

©2004 -
Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_footer.php on line 61
2014 TelefonieVergelijker.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Adverteren | Sitemap | links