kpn

KPN Compleet pakket gratis uitgebreid met HBO

KPN-klanten die het gecombineerde dienstenpakket KPN Compleet afnemen krijgen extra keuzemogelijkheden bij het kiezen van een gratis tv-abonnement. Hieronder behoort ook de populaire zender HBO.

Wat is KPN Compleet?

KPN Compleet, wat een combinatie is van een vaste KPN dienst met KPN Mobiel, biedt verschillende voordelen voor KPN-klanten afhankelijk van welke diensten zij combineren. Zo krijgen klanten die “Vast bellen en Internet” combineren met een mobiel abonnement van KPN gratis dubbele MB’s, belminuten en sms’jes. Er zijn inmiddels een half miljoen KPN Compleet klanten.

Keuze uit 3 tv-pakketten bij KPN Compleet

Klanten die een alles in 1 abonnement combineren met een mobiel abonnement kregen tot nu toe altijd het aanvullende Pluspakket. Vanaf nu kunnen deze klanten kiezen uit drie opties voor gratis tv-pakketten: HBO, het Pluspakket of het Kidspakket. Ook biedt KPN deze klanten de mogelijkheid om iedere maand van gratis pakket te wisselen.

Gratis tv-pakketten bij KPN Compleet

Het HBO pakket biedt bijvoorbeeld series als Game of Thrones, True Detectives en Girls. Deze zijn binnen 24 uur na uitzenden in Amerika te zien met Nederlandse ondertiteling.

Het Pluspakket bestaat uit 40 extra tv-zenders en een uitgebreide versie van Programma Gemist. Je kunt namelijk tot 10 dagen terug een selectie van uitgezonden programma’s terugkijken van alle populaire zenders.

Het Kidspakket biedt zes extra zenders met ruim 500 kinderseries en muziekclips, welke zonder reclameonderbrekingen te zien zijn.

Alles in 1 en mobiele abonnementen vergelijken

Wil jij ook gebruikmaken van KPN Compleet? Vul jouw adresgegevens in onze vergelijker in en bekijk direct welke alles in 1 abonnementen er op jouw adres beschikbaar zijn. Je kunt bij ons ook mobiele abonnementen vergelijken van alle bekende providers in Nederland!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *