kpn

KPN klanten kiezen steeds meer voor databundel groter dan 1 GB

Het percentage mobiele klanten van KPN met een databundel groter dan 1 GB is in een jaar tijd van 20 naar 40% gestegen. Ondanks het feit dat KPN klanten dus meer data verbruiken verdient de provider minder per mobiele klant.

Vooral KPN klanten met 4G hebben hoger dataverbruik

De keuze voor grotere databundels gaat gepaard met een hoger dataverbruik, vooral onder de klanten die 4G gebruiken. Per maand verbruiken deze gemiddeld 1040 MB ten opzichte van 660 MB vorig jaar. KPN klanten die 3G mobiel internet hebben verbruiken gemiddeld 310 MB, wat ook een stijging is ten opzichte van de 260 MB van vorig jaar.

Aantal KPN klanten groeit

De mobiele abonnementen van KPN blijven steeds populairder worden. Het aantal KPN klanten met een mobiel abonnement steeg de eerste 3 maanden met 59.000 naar bijna 3,4 miljoen mensen. Iets minder dan de helft (1,5 miljoen) van de klanten maakt gebruik van 4G.

Ook meer KPN klanten op vaste markt

Behalve de stijging op de mobiele markt groeit KPN op de vaste markt (alles in 1) ook door. Zo steeg het aantal internetklanten naar ruim 2,8 miljoen en het aantal tv-klanten naar 2,1 miljoen. Ook steeg het aantal KPN klanten die een glasvezelverbinding hebben naar 612.000 huishoudens.

KPN klanten krijgen nieuwe tv zender BBC First

KPN gaat in het zenderpakket van Interactieve TV de nieuwe zender BBC First aanbieden. De planning is dat de zender op 16 mei voor het eerst te zien is, waarschijnlijk op kanaal 23. Dit kanaal wordt gratis toegevoegd bij KPN klanten die Interactieve TV afnemen bij de provider.

Alles in 1 vergelijken

Heb jij nu een alles in 1 pakket maar wil je sneller internet of meer tv-zenders? Vul jouw adresgegevens in de vergelijker in en bekijk direct welke alles in 1 pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres! Je kunt ook mobiele abonnementen en sim only abonnementen vergelijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *