robin mobile

Robin Mobile maakt 4G en internetten in Europa beschikbaar

Sim only provider Robin Mobile introduceert op 30 juni zijn 4G-abonnementen en de mogelijkheid om mobiel te internetten in het buitenland. Robin Mobile maakt ook voor zijn 4G-abonnement gebruik van het KPN netwerk.

Robin Mobile mobiel internet in het buitenland

Behalve het feit dat Robin Mobile 4G-abonnementen gaat aanbieden geeft de provider ook standaard gratis een 50 MB databundel voor mobiel internetgebruik in de hele Europese Unie. Hiermee is de provider de eerste die zijn klanten deels gratis gebruik laat maken van mobiel internet in het buitenland.

Als deze 50 MB op is betalen klanten 8 eurocent per MB als ze binnen de EU zijn en € 1,99 per MB als ze buiten de EU zijn. Hiervoor was het voor Robin Mobile klanten helemaal niet mogelijk om in het buitenland te internetten.

Robin Mobile 4G

Ook komt Robin Mobile met twee nieuwe abonnementen om gebruik te kunnen maken van het 4G-netwerk: Robin Pijl Snel en Robin Zakelijk 4G. Allebei deze abonnementen gaan € 49,95 per maand kosten en hiervoor krijg je zoals altijd bij Robin Mobile onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten. De maximale downloadsnelheid bij 4G van Robin Mobile is 15 Mbps, wat een stuk lager is dan bij andere providers.

Het is ook mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van 4G, deze upgrade kost €9,95 per week. Wil je geen gebruik maken van 4G mobiel internet krijg je een goedkoper abonnement. Het Robin Super Snel-abonnement wordt namelijk 5 euro goedkoper en kost nu € 44,95 per maand. Net zoals voor de 3G-verbinding gebruikt Robin Mobile ook voor 4G het KPN-netwerk.

Mobiele abonnementen vergelijken

Wil je jouw telefoon houden en wil je wel onbeperkt 4G mobiel internet? Stap dan via onze vergelijker over op Robin Mobile! Vul jouw wensen in via het filter en bekijk welke mobiele abonnementen of sim only abonnementen bij jou passen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *