simpel

Simpel rekent telefoongesprekken af per seconde

Simpel, provider van sim only abonnementen, stopt met het afronden van telefoongesprekken op hele minuten. Vanaf nu worden gesprekken per seconde afgerekend.

De provider heeft zijn voorwaarden bij abonnementen aangepast en hierbij het model om telefoongesprekken op hele minuten af te ronden losgelaten, wat gunstiger is voor hun klanten. Zowel bestaande als nieuwe klanten profiteren van de nieuwe voorwaarden.

Door de verandering kunnen klanten in sommige gevallen tot wel 30 procent extra bellen, doordat hun gesprekken niet meer afgerond worden op hele minuten. Behalve het veranderen van de afronding van telefoongesprekken heeft Simpel ook zijn onbeperkt bellen belbundel verlaagd van 15 euro naar 12,50 euro. Tot 1 april heeft de provider ook nog een actie lopen, waarbij nieuwe klanten van Simpel een dubbele hoeveelheid belminuten en dataverkeer krijgen bij hun abonnement.

Is Simpel de juiste keuze voor een goedkoop sim only abonnement voor jou? Ga nu naar de vergelijker en bekijk welk abonnement het beste bij jou past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *