iphone scherm kapot

Smartphone kapot, wat nu?

Het kan iedereen helaas overkomen, maar uw smartphone is helaas kapot gegaan en u moet uw smartphone laten repareren. Misschien heeft u uw smartphone per ongeluk laten vallen en zit er een barst in uw scherm of misschien is uw smartphone nat geworden. Er kan van alles gebeurt zijn en gelukkig betekent dit niet het einde van uw smartphone! Er zijn verschillende plekken waar u uw smartphone kunt laten repareren en vaak is dat gratis of niet al te duur.

Samsung

Samsung heeft door het land heen verschillende Premium Support servicepunten. Bij deze service punten kunnen ze elke reparatie of software upgrade uitvoeren en hebben ze zelfs een 1 uur service voor de wat makkelijkere problemen. Als uw defect binnen de garantie tijd valt zijn deze reparaties gratis. Buiten de garantie tijd biedt Samsung erg aantrekkelijke prijzen aan. Vergeet niet de originele factuur of aankoopbewijs mee te nemen en de inloggegevens van uw Samsung en Google account.

iPhone

iPhone is nog altijd de meest gebruikte smartphone en heeft daarom veel verschillende opties voor reparaties. Apple heeft door het hele land verschillende Applestores. De Apple store biedt een zogenaamde genius bar aan. Dit zijn verschillende mensen in de Apple store die zeer veel verstand hebben van reparaties en software problemen en die je verder kunnen helpen, vergeet ook hier je legitimatie en aankoopbewijs niet.

Andere merken

Er zijn naast Samsung en iPhone nog zeer veel andere smartphones verkrijgbaar en uiteraard kunnen deze ook gemaakt worden. Het beste advies is om langs te gaan bij de winkel waar u hem gekocht heeft (vaak hebben deze een reparatie service). Of langs te gaan bij de winkel van uw mobiele aanbieder. Ook kunt u online zeer veel informatie vinden over de reparatie van uw smartphone of andere problemen die u ondervindt met uw smartphone. U kunt hem ook laten repareren bij iPhoneAPK.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *