t-mobile

T-Mobile klanten bellen en internetten minder buiten hun bundel

T-Mobile heeft het afgelopen jaar minder inkomsten gehaald uit klanten die buiten hun bundel hun telefoon gebruikt hebben. Tijdens de presentatie van de jaarcijfers heeft T-Mobile bekendgemaakt een omzetdaling van 6,9% gehaald te hebben ten opzichte van 2013.

T-Mobile heeft dit jaar de maandelijkse bundels aanpasbaar gemaakt, zowel naar boven als naar beneden. Het is waarschijnlijk dat de bundeloverschrijding nog verder zal gaan dalen.

Dataverbruik wel hoger

De T-Mobile klanten verbruikten vorig jaar wel 128 procent meer data dan in 2013. Ruim 1 miljoen klanten maken dagelijks gebruik van 4G van T-Mobile. De provider zal aan het eind van het jaar de uitrol van het nieuwe datanetwerk hebben afgerond in heel Nederland.

Minder klanten

Vorig jaar heeft T-Mobile ruim een half miljoen klanten verloren. De voornaamste reden hiervan is dat Simpel verkocht is, waardoor er in één keer 226.000 minder klanten waren. De andere klanten die weggegaan zijn heeft volgens T-Mobile te maken met de verminderde focus op prepaid.

T-Mobile heeft Simpel verkocht om zich nog maar op twee merken te richten. T-Mobile zelf als premiummerk en Ben voor het lagere segment.

Abonnementen vergelijken

Ben jij tevreden met je huidige mobiele telefoon? Dan is een sim only abonnement misschien wel iets voor jou!

Heb je liever ook de nieuwste telefoon bij je abonnement? Ga dan voor een mobiel abonnement + telefoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *