vodafone

Vodafone geeft klanten gratis Napster-abonnement

Nieuwe klanten van Vodafone krijgen vanaf volgende week zes maanden gratis toegang tot muziekdienst Napster Unlimited. Napster is een muziekstreamingdienst zoals Spotify. Ook huidige klanten met een Red- of Smart-abonnement krijgen de dienst zes maanden gratis, als ze een databundel aanschaffen voor 3 euro of hoger.

Zowel huidige klanten die hun contract verlengen als nieuwe klanten die een Vodafone Red- of Smart-abonnementen afsluiten krijgen een gratis halfjaar-abonnement op Napster. De actie loopt van 7 april tot en met 30 juni. Vodafone geeft de gebruikers geen extra data om gebruik te maken van de dienst, het streamen van muziek gaat gewoon van het maandelijkse aantal MB’s af.

Muziekdiensten bij telefoon abonnement

Vodafone is de derde grote Nederlandse provider die een deal met een muziekdienst heeft gemaakt. Eerder hebben KPN (Spotify) en T-Mobile (Deezer) ook al een soortgelijke deal gemaakt.

Na de zes maanden moeten de gebruikers het reguliere tarief van €9,95 per maand betalen, wat via de telefoonrekening gebeurd. Vodafone heeft beloofd hun klanten te waarschuwen als de gratis periode erop zit.

Nieuw mobiel abonnement

Wil jij na deze deal van Vodafone switchen van provider? Via onze vergelijker heb je altijd de goedkoopste mobiele abonnementen om uit te kiezen. Wij vergelijken ook sim only abonnementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *