vodafone

Vodafone klanten nemen af maar omzet stijgt licht

Het aantal Vodafone klanten is in een jaar tijd met bijna 120.000 afgenomen, dit komt vanwege een flinke daling van het aantal prepaidklanten. Dit maakte de provider afgelopen dinsdag bekend tijdens het presenteren van de jaarcijfers tussen april 2014 en maart 2015.

Vodafone klanten in afgelopen jaar

Vorig jaar had Vodafone nog bijna 5,3 miljoen klanten in Nederland. Nu, een jaar later, is dit met 2,25% gedaald tot 5,16 miljoen Vodafone klanten.

De daling in Vodafone klanten wordt veroorzaakt door een terugloop in prepaidklanten van 14%. Het aantal klanten met een Vodafone abonnement steeg juist met bijna 3%.

Vodafone omzet

Door een sterke groei op de zakelijke markt, een verdubbeling van het aantal particuliere breedbandklanten en de groei van dochtermerk Hollandsnieuwe groeide de omzet licht naar bijna 1,75 miljard euro.

Vodafone klanten verbruiken door 4G veel meer mobiele data

Als gevolg van het aanbieden van 4G is het dataverbruik in het afgelopen jaar toegenomen met bijna 80% naar een totaal van 21.547 TeraByte! 1,3 Miljoen Vodafone klanten hebben een toestel wat 4G mobiel internet kan gebruiken.

Mobiele abonnementen vergelijken

Verbruik jij ook steeds meer mobiel internet? Dan kan een nieuw abonnement misschien wel de beste keuze zijn voor jou! Vul jouw wensen in onze vergelijker in en bekijk direct welke mobiele abonnementen er voor jou beschikbaar zijn! We vergelijken ook sim only abonnementen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *