De voordelen van een zakelijk internet abonnement

Heb je een eigen onderneming of een startend bedrijf? Veel van de zakelijke communicatie verloopt tegenwoordig via internet. E-mail, WiFi, mobiel bellen of wireless printen: allemaal onderdelen die inmiddels niet meer weg zijn te denken uit de hedendaagse bedrijfscultuur. Uiteraard is het wel van belang dat je kunt werken met een snelle, stabiele internetverbinding. Twijfel je nog tussen een privé of zakelijk internetabonnement? Een groot aantal internetproviders bieden naast particuliere contracten ook zakelijke contracten aan: speciale internetpakketten afgesteld op de wensen van zelfstandig ondernemers. Het loont daadwerkelijk om op voorhand de verschillende internet abonnementen en pakketten met elkaar te vergelijken, zo kun je gemakkelijk achterhalen welk abonnement het beste bij jouw onderneming past! Wij zetten de vijf belangrijkste voordelen van een zakelijk abonnement voor je op een rijtje.

1. Een zakelijk abonnement scheelt je veel in de administratie: je kunt deze namelijk gewoon op naam van je bedrijf zetten. Daarnaast worden de BTW-kosten apart op de factuur vermeldt, en dat scheelt veel tijd rond de periode van de BTW-aangifte.

2. Een belangrijk voordeel van een zakelijk internetabonnement is de klantenservice waar je gebruik van kunt maken, mocht het nodig zijn. Bij het afsluiten van een zakelijk abonnement kun je vaak kiezen uit klantenservice voor alleen doordeweeks, of ook in het weekend. Mocht het echt nodig zijn dan kun je zelfs kiezen voor 24-uur support. Zo ben je altijd en overal zo weer in de lucht!

3. Indien je er voor kiest om een zakelijk internetabonnement af te sluiten, krijg je ook de tot een vast IP-adres, waarmee je je eigen FTP-server kunt hosten. Dit is echt onmisbaar indien je bedrijf rondom een website draait.

4. Het afsluiten van een zakelijk internetabonnement wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt via online vergelijkingssites als Verlaagjemaandlasten.nl.

5. Indien je een zakelijk internet abonnement afsluit, ben je flexibeler in het wijzigen van je abonnement instellingen. Zo kun je bijvoorbeeld maandelijks de snelheid op- of afschalen. Dat kan handig zijn als je sneller groeit dan verwacht (of juist niet) of dat je toch liever sneller internet tot je beschikking hebt (of juist niet).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *