youfone

Youfone en Telecombinatie gaan samenwerking aan

Youfoune en Telecombinatie zijn een vergaande samenwerking aangegaan. Dit houdt onder meer in dat Telecombinatie haar portfolio uitbreidt met Youfone en ook dat klanten van Youfone hun bestelling op kunnen halen in een winkel van Telecombinatie. Dit is vooral erg handig voor klanten die direct hun sim only willen laten installeren.

Youfone Click & Collect servicepunt

Vanaf nu zijn de Telecombinatie winkels officieel Youfone Click & Collect servicepunt. Het is mogelijk om in de winkel per direct een Youfone sim only abonnement af te sluiten, tegen dezelfde scherpe prijzen als online. De provider geeft aan dat een behoorlijk deel van hun klanten behoefte heeft aan servicepunten, met deze samenwerking kan Youfone hun klanten zelf de keuze bieden.

Telecombinatie winkels

De directeur van Telecombinatie vindt vooral dat de provider een goed geprijsd sim only aanbod heeft en is tevreden met het gebruik van het KPN netwerk. De winkels van Telecombinatie worden gerund door zelfstandig ondernemers.

Mobiele abonnementen

Als je jouw wensen in onze vergelijker invult kun je direct zien welke mobiele abonnementen wij aanbieden. Je kunt ook kiezen voor sim only abonnementen als je gebruikt wilt blijven maken van jouw mobiele telefoon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *