ziggo

Ziggo abonnementen duurder door prijsverhoging

Op 1 juli worden de prijzen van Ziggo abonnementen verhoogd voor veel van zijn klanten, vooral voormalig UPC-klanten. Het zal gaan om een verhoging van 1 of 2 euro per maand bij de meeste pakketten.

Welke Ziggo abonnementen worden duurder?

Acht verschillende pakketten zullen een prijsverhoging van 2 euro per maand krijgen. Dit gaat onder andere om het 2-in-1 Basis Pakket, het Internet & Kabel TV-pakket en het Alles-in-1 Extra Power Pakket met Horizon. Acht andere pakketten, waaronder ook het Alles-in-1 Basis Pakket gaan met 1 euro per maand omhoog.

De huidige Ziggo abonnementen Start, Complete, en Max worden niet in prijs verhoogd. De prijsstijging treft dus vooral pakketten die UPC-klanten eerder konden afsluiten.

Volgens de provider worden de Ziggo abonnementen duurder omdat Ziggo continu investeert in de verbetering van zijn diensten.

Weer wijziging in prijs Ziggo abonnementen

Voor een aantal klanten is dit de tweede prijsverhoging in 6 maanden tijd. De eerdere wijziging van 1 april had betrekking op sommige extra zenders.

Bellen met Ziggo abonnementen iets duurder

Per 1 juli stijgen ook de prijzen voor bellen bij Ziggo. Bellen naar vaste en mobiele telefoons wordt 1 cent per minuut duurder en stijgt naar 10 cent per minuut. In sommige gevallen veranderen ook de tarieven voor bellen naar het buitenland, dit verschilt echter per land.

De abonnees voor wie de prijswijziging geldt worden individueel op de hoogte gesteld door Ziggo. Een geheel overzicht van de wijzigingen is te vinden op de website van Ziggo.

Alles in 1 vergelijken

Wil jij de nieuwe Ziggo abonnementen vergelijken met jouw huidige alles in 1 pakket? Vul jouw adresgegevens in onze vergelijker in en bekijk direct de alles in 1 pakketten die beschikbaar zijn op jouw adres! Wij vergelijken ook mobiele abonnementen bij TelefonieVergelijker.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *