ziggo

Ziggo verhoogt internetsnelheden Alles in 1 Plus en Extra

Ziggo heeft de internetsnelheid van twee van hun alles in 1 pakketten verhoogt. De maximale downloadsnelheid is nu 200 Mbit/s, een snelheid die UPC ook haalt. De snelheidsverhogingen zijn doorgevoerd in gebieden waar Ziggo het tv-netwerk al overgezet heeft naar de UPC infrastructuur.

De twee duurste alles in 1 pakketten hebben een verhoging van hun download- en uploadsnelheid gekregen. Alles in 1 Basis van Ziggo blijft ongewijzigd op de snelheden van 30/3 Mbit/s.
Het duurste alles in 1 pakket van Ziggo, Alles in 1 Extra verhoogt zijn snelheden van 180/18 Mbit/s naar 200/20 Mbit/s. Abonnees met het Alles in 1 Plus pakket krijgen een verhoging van 90/9 Mbit/s naar 120/12 Mbit/s.

In de loop van maart of begin april verwacht Ziggo alle regio’s gemigreerd te hebben, wat betekent dat alle klanten met bovengenoemde alles in 1 pakketten gebruik kunnen maken van de verhoogde internetsnelheden. Hiervoor is het wel nodig om eenmalig het modem van de stroom te halen en weer opnieuw aan te sluiten.

Alles in 1 vergelijken

Wil jij ook sneller internet? Of wil je meer (HD) tv-zenders? Vergelijk nu snel alles in 1 pakketten en vind het abonnement dat bij jouw wensen past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *