Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 233

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/functions.php:3) in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_header.php on line 252
UPC Review: Beste 3 In 1 Pakket Is Van Upc

Kosteloos overstappen

Kies uw pakket naar keuze en
wij verzorgen gratis uw overstap.

Vragen? Bel 0900 – 2626624

Telefonisch advies en direct bestellen
maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 (20cpm)
Navigatie: Home UPC

Beste 3 In 1 Pakket Is Van Upc: Review over UPC

Overal:
Snelheid:
Betrouwbaarheid:
Prijs/Kwaliteit:
Installatie:
Klantenserive:

Beste 3 In 1 Pakket Is Van Upc


Leon heeft voor de provider UPC
een review geschreven op: 28.08.2009 16:17

Algemene Opmerkingen:
Ben onlangs overgestap van ADSL bij Tele2, digitenne en bellen bij KPN naar 1 provider waar ik heel erg blij van ben geworden. UPC heeft met het op maat pakket precies geleverd waaar naar ik op zoek was. Ik heb nu een supersnelle fiber internet verbinding van 60Mb, dat is gewoon 3 keer zo snel als de maximale ADSL snelheid, ik kan alle vaste nummers in Nederland altijd onbeperkt bellen, en trouwens, zelfs heel europa en heb digitale TV met zoveel zenders waar geen enkele andere aanbieder zich mee kan vergelijken. Ben enorm blij. Bij het afsluiten onlangs kreeg ik via TelefonieVergelijker.nl nog een extra kado, een kado bon van de Zwaluwhoeve.

Sterktes:
Pakket is zo uitgebreid dat het niet vergelijkbaar is met andere aanbieders. Aansluiten ging via een installatie monteur die ik er gratis bij kreeg, dus was goed geregeld. Klantenservice moest ik paar minuutjes wachten, maar eigenlijk ook geen probleem.

Zwaktes:
UPC is niet de goedkoopste, maar bied goede service en ik ben echt blij met het snelle en gewoon goed werkende pakket met internet, bellen en digitale TV.


iPad bij Online abonnementen

Bestel tot 21 juni een van de abonnementen van Online met internet via TelefonieVergelijker.nl en maak kans op een gratis iPad.

Lees verder

Tele2 aanbieding met € 25,- extra korting op internet en bellen

In de Telegraaf van zaterdag 9 oktober j.l. stond een uitgebreid artikel over de bel kosten van verschillende internet aanbieders. Door het juist pakket te kiezen kunt u veel besparen op uw telefonie kosten.

Lees verder

Telfort Internet Plus met € 14,95 korting

Bestel tussen 1 november en 31 december 2010 Telfort Internet Plus (en Vast Bellen) en krijg de verzendkosten nog eens extra kado bij de al grote kortingen. Dat betekend een totaal voordeel van meer dan € 100,- korting.

Lees verder

Gratis laptop bij On...

Lees verder

Vanaf 3 mei bij UPC ...

Lees verder

460MB aan mobiele da...

Lees verder

Net5, SBS6 en Veroni...

Lees verder

TV-klanten bij KPN l...

Lees verder

Uitbreiding CanalDig...

Lees verder

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwe ADSL en kabel internet ontwikkelingen, aanbiedingen, tariefswijzigingen en besparingstips. Schrijf je in voor de TelefonieVergelijker Update.

Uw e-mail
E-mail bevestigen
Ik wil graag HTML-emails

©2004 -
Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/marketing/domains/telefonievergelijker.nl/public_html/includes/php/inc_footer.php on line 61
2015 TelefonieVergelijker.nl | Algemene voorwaarden | Privacy | Adverteren | Sitemap | links