Alles in 1 vergelijken

Steeds meer mensen stappen over van drie losse diensten naar een alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, digitale tv en vaste telefonie. Omdat je dit pakket afsluit bij één provider kan deze je korting geven op de maandprijs. Je bent dus goedkoper uit dan wanneer je drie losse diensten afneemt. Je ontvangt één overzichtelijke factuur en je hebt ook één aanspreekpunt. Bijna alle providers bieden een voordeelpakket aan met internet bellen tv, ook wel alles in 1 genoemd.

Alles in 1 aanbieders

Alle providers die op deze website staan bieden alles in 1 pakketten aan. Dit zijn dus KPN, Online.nl, Stipte, Telfort, Tele2, UPC, Vodafone, XS4ALL en Ziggo.

Alles in 1 vergelijken

Om te bepalen welk alles in 1 pakket voor jou geschikt is zijn er in principe twee factoren die het belangrijkste zijn bij de keuze tussen de alles in 1 pakketten. Dit zijn namelijk je internetverbruik en de maandelijkse kosten. Als je regelmatig downloadt of films streamt is het belangrijk dat je een pakket kiest met een hoge downloadsnelheid. Verder is het ook gemakkelijk te vergelijken tussen het aanbod van (HD-) tv-zenders en de beltarieven van de verschillende providers. Ook zie je met wat voor soort verbinding je te maken hebt (ADSL, kabel of glasvezel).

Als je op zoek bent naar een goedkoop alles in 1 pakket heb je redelijk wat keuze. Er zijn veel providers die interessante acties aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbieders die hun pakket de eerste paar maanden gratis leveren. Wil je meer weten over welk alles in 1 pakket dat is? Kijk dan nu in de vergelijker en kies welk pakket bij jou past.

Alles in 1 via ADSL, kabel of glasvezel

Bij alles in 1 vergelijken is het belangrijk om op een aantal dingen te letten, zoals de soort aansluiting. Glasvezel is bijvoorbeeld in de grootste delen van het land nog niet beschikbaar, momenteel is het beschikbaar bij ongeveer 30% van de huishoudens. Dit wordt, ook afhankelijk van de vraag, in de nabije toekomst bij jou in de buurt ook aangelegd. Een alles in 1 pakket via de kabel heeft vaak hogere internetsnelheden dan via ADSL. Wel heb je als je voor een kabelaanbieder kiest geen keuzevrijheid, omdat er maar één kabelprovider per gebied is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *