Onbeperkt bellen

Voor degene die dag in dag uit bellen is er een handige optie bij de meeste abonnementen. Je kunt namelijk een extra pakket erbij nemen waardoor je onbeperkt kunt bellen. Of de provider die jij kiest dat ook aanbiedt kan je duidelijk zien in de vergelijker. Hierbij moet wel gezegd worden dat dit onbeperkt mobiel bellen alleen geldt voor alle gesprekken naar Nederlandse nummers, zowel vast en mobiel. Servicenummers horen hier dus niet bij, tenzij anders aangegeven.

Telfort en Hi hebben hun eigen vorm van onbeperkt bellen. Zo kun je met deze providers onbeperkt bellen naar mensen die dezelfde provider hebben. Het is wel belangrijk om de specifieke voorwaarden te bekijken in de vergelijker.

Vaak bieden providers een combinatie met onbeperkt bellen en sms’en aan voor een vast bedrag per maand. Als je weet dat je gesprekken vaak langer dan 10 minuten duren is Telfort zeker een optie die je moet overwegen. Hier zijn alle gespreksminuten naar vaste en naar mobiele telefoons na 10 minuten gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *