Controleer de beschikbaarheid van ADSL via de postcode check

ADSL is beschikbaar in het grootste gedeelte van Nederland, maar niet elke ADSL aanbieder kan op elke huis locatie het abonnement leveren. Dit is afhankelijk van de wijkcentrale waarop je bent aangesloten, de afstand van jouw adres tot die wijkcentrale en de aanbieders die ADSL leveren op die wijkcentrale.

Ben je op zoek naar een kabel internet abonnement dan wordt bij de postcode check ook getoond welke kabel aanbieders op jouw adres beschikbaar zijn. Kabel aanbieders zijn gebonden aan een bepaald gebied van Nederland om daar internet en televisie diensten aan te bieden.

Om te zien welke aanbieder en abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn kun je gebruik maken van de postcode check op de voorpagina of specifiek de vergelijk pagina. Vul hier jouw postcode en huisnummer (eventueel met toevoegsel) in druk op “zoek beschikbare abonnementen”.

Na het invullen van de postcode zal ons systeem controleren welke aanbieders en abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Na deze controle ga je automatisch door naar een resultaten overzicht voor alle beschikbare abonnementen. Heb je een aantal interessante aanbiedingen gevonden dan kun je deze selecteren (maximaal 3 per keer) en op vergelijk abonnementen drukken. Je ziet dan alle belangrijke gegevens naast elkaar.

Met ADSL kan je ook de in verhouding goedkopere alles in 1 pakketten kiezen, welke ook in de vergelijker staan.