Bellen

Ben je op zoek naar nieuwe vaste telefoon aanbieders? Als consument heb je de keuze uit vele telefoon aanbieders en een nog groter aantal abonnementen. Wil je een los telefoon abonnement of kies je voor een alles in 1 pakket?

Vergelijk vaste telefonie van verschillende providers

Selecteer hieronder het pakket waarin je interesse hebt:

Vast bellen met nummerbehoud

Verhuis je binnen dezelfde regio? Of blijf je op dezelfde plek wonen maar verander je van telefoon aanbieder? Dan heb je de mogelijkheid om jouw vaste nummer te behouden. Bij verhuizen is dit mogelijk als jouw netnummer hetzelfde blijft. Dit is te zien in de telefoon vergelijken als je klikt op de aanbieding.

Direct vaste telefonie aanvragen

Een aanvraag via ons levert jou als klant geen extra kosten op dan de kosten die je zelf aan jouw vaste telefonie aanbieder zou betalen. Bij veel van onze aanbiedingen krijg je interessante extra’s of kortingen die je niet krijgt bij een bestelling via jouw vaste telefonie provider.

Alleen vast telefoon abonnement of alles in 1?

Vaste telefonie, digitale tv en internet in 1 pakket heeft vele voordelen. Je bespaart veel geld door de speciale combinatiekorting. Kijk nu in de vergelijker om de alles in 1 pakketten te bekijken en om het voor jou voordeligste pakket te kiezen.

Goedkoop bellen met je vaste telefoon abonnement?

Behalve de vaste abonnementskosten zijn er bij een vast telefonie abonnement ook verschillende tarieven. Zo is er een starttarief voor elk gesprek en zijn er tarieven per minuut. Deze tarieven kunnen verschillen per provider. Ook zijn er bij de verschillende providers keuzes voor onbeperkt bellen naar verschillende vaste en mobiele nummers. Als je weet dat je vaak naar nummers buiten Europa belt zijn er hier vaak ook extra opties voor. Deze opties staan allemaal in het overzicht in de vergelijker.

Special Recent Posts

XS4ALL wil mogelijk dienst uitbreiden als virtuele telecomprovider

XS4ALL wil mogelijk dienst uitbreiden als virtuele telecomprovider

Internetprovider XS4ALL zit eraan te denken om een volwaardig virtuele operator te worden en dus ook[…]KPN 4G+ beschikbaar in zeven steden in Nederland

KPN 4G+ beschikbaar in zeven steden in Nederland

Vanaf vorige week biedt KPN 4G+ aan, wat een snellere variant van 4G mobiel internet is. KPN 4G+ is […]

  • Goedkoper dan de provider
  • 100% Laagste prijs garantie
  • 100% onafhankelijk
  • Gratis overstap
  • Betrouwbaar en veilig
  • Sneller internet

Alles-in-1 vergelijken

Bellen

Providers

Informatieve pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *