ADSL

Vergelijk ADSL

Wat is voor jou bij het kiezen van een ADSL provider belangrijk? Goedkoop bellen naar vaste lijnen? Het snelste pakket om snel te downloaden en te surfen? Een abonnement met de laagst mogelijke maandelijkse kosten?

Vergelijk ADSL van verschillende providers

[su_button url=”http://www.telefonievergelijker.nl/internet/” style=”flat” background=”#33AA88″ size=”5″ center=”no” icon=”icon: arrow-right”]Vergelijk internet pakketten[/su_button]

Wat is ADSL internet?

ADSL internet is een techniek waarmee je via de vaste telefoonlijn snel kunt internetten. Er zijn diverse aanbieders die de telefoonlijn huren van KPN. ADSL vereist een vaste telefoonaansluiting, welke tot 50 Mbps downloadsnelheid kan halen. De uploadsnelheid ligt significant lager, deze is namelijk 5 Mbps.

ADSL of kabel?

Het is belangrijk om eerst te kijken welke providers er in jouw gebied hun diensten aanbieden. Het grootste verschil tussen ADSL en kabel is dat je met eerstgenoemde gebruik maakt van de telefoonlijn en bij kabel via de kabelverbinding. Via de kabel is er met internet een hogere uploadsnelheid mogelijk, wel betaal je hier vaak meer geld voor dan voor een ADSL abonnement. Dit vanwege het feit dat er bij een kabelabonnement ook standaard televisie bijzit.

Bij zowel ADSL als kabel kun je gecombineerde pakketten kiezen met telefonie en (digitale) TV. Doe de postcode check en vergelijk alle op jouw adres beschikbare abonnementen.

Direct ADSL aanvragen

Een aanvraag via ons levert jou als klant geen extra kosten op dan de kosten die je zelf aan jouw nieuwe ADSL aanbieder zou betalen. Bij veel van onze aanbiedingen krijg je interessante extra’s of kortingen die je niet krijgt bij een bestelling via een provider.

Wanneer is ADSL geschikt voor jou?

  • Je bent een gemiddelde gebruiker van internet (mail, surfen, Youtube)
  • Je bent geen online gamer en je download geen grote bestanden zoals films
  • Je kijkt geen tv op meer dan twee televisies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *