Sim Only

Sim only vergelijken

Sim only abonnementen zijn goedkope mobiele abonnementen zonder de mobiele telefoon zelf. Je koopt dus eigenlijk alleen een simkaart, het kaartje waar al je telefoonabonnementgegevens op staan. Een sim only abonnement is een goede uitkomst als je een goedkoop abonnement zoekt zonder dat je een nieuwe mobiele telefoon nodig hebt.

Vergelijk sim only deals van verschillende providers

Selecteer hieronder het sim only abonnement waarin je interesse hebt:

[daisycon_simonly mediaid=”233961″ amount=”10″ subid=”simonly”]

Sim only abonnement of abonnement met telefoon?

Het grote verschil tussen deze twee verschillende soorten mobiele abonnementen is dat je bij een sim only abonnement alleen een simkaart koopt. Hier zit dus geen mobiele telefoon bij. Voor een sim only abonnement betaal je dus ook een stuk minder dan voor een abonnement met telefoon. Het is handig om voor een sim only abonnement te kiezen als je geen behoefte hebt aan een nieuwe telefoon maar je abonnement wel afgelopen is. Zo kan je per maand een hoop geld besparen.

Je kunt simpelweg je nieuwe simkaart in je mobiele telefoon stoppen, zolang deze maar simlock vrij is. Een nieuw, losgekocht toestel is meestal simlock vrij. Een toestel dat je bij een abonnement hebt gekregen niet, dit slot gaat er na een tijdje vaak vanzelf af of je kan het toestel simlock vrij laten maken.

Direct sim only aanvragen

Een aanvraag via ons levert jou als klant geen extra kosten op dan de kosten die je zelf aan jouw nieuwe mobiele abonnement aanbieder zou betalen. Bij veel van onze aanbiedingen krijg je interessante extra’s of kortingen die je niet krijgt bij een bestelling via jouw mobiele provider. Vergelijk nu en zoek de beste sim only aanbieding.

Sim only voordelen

  • Het grootste voordeel is dat sim only abonnementen veel goedkoper zijn dan abonnementen met een telefoon, het kan wel de helft van de maandelijkse kosten schelen!
  • Door een sim only abonnement kun je nog gebruik maken van jouw huidige telefoon, dus je hoeft niet aan een nieuwe telefoon te wennen (en het is goed voor het milieu).
  • Wel tevreden met jouw telefoon maar niet met de provider? Er zijn genoeg sim only aanbieders om snel en gemakkelijk over te stappen.

Wil je meer sim only abonnementen vergelijken? Vind de goedkoopste sim only op sim-only.net.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *