Providers

Wil je onafhankelijk providers vergelijken? Telefonievergelijker.nl is een onafhankelijk initiatief en niet verbonden aan een provider. Welke provider je kiest is voor ons niet van belang. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw huidige provider te vergelijken met bijna alle Nederlandse providers. Op onze website vind je een groot aanbod van mobiele abonnementen, sim only abonnementen en alles in 1 pakketten. Door te vergelijken kun je op een slimme manier meerdere aanbiedingen te zien krijgen. Vul jouw gegevens in en zie direct wat je kunt besparen op jouw vaste lasten.

Nederlandse providers

Klik op het logo voor meer informatie en klantenervaringen.

Alles in 1 providers: online.nl
Online.nl is één van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen en heeft als motto “meer plezier voor minder geld.”

stipte
Stipte biedt televisie en communicatiediensten met een persoonlijke service aan mensen, waarbij ze hun klanten een ongelijke behandeling willen geven omdat iedereen anders is.

upc
UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. Vanaf 13 april is UPC verder gegaan onder de naam van Ziggo.

xs4all
XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet en is voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën.

ziggo
Ziggo wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie, communicatie en entertainment in een continu veranderende wereld.

 

Mobiele providers:bliep
*bliep biedt drie verschillende dagabonnementen aan van 0 tot 67 MB per dag.*bliep maakt gebruik van het Tele2 netwerk.

ah_mobiel
AH Mobiel is de mobiele telefoon afdeling van Albert Heijn. Zowel prepaid als “Slim only” wordt aangeboden via het KPN netwerk.

aldi-talk

Aldi Talk is de mobiele telefoon afdeling van Aldi. Gebruikmakend van het KPN netwerk biedt Aldi Talk prepaid pakketten aan.

ben

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk en biedt zowel sim only- als mobiele abonnenten aan in combinatie met een smartphone.

 

gsmweb

GSMWeb is een onafhankelijke mobiele prijsvechter in Nederland en heeft mobiele abonnementen van alle grote providers.

hi

Hi is jarenlang dé jongerenprovider van Nederland geweest. Vanaf 1 mei gaat Hi verder onder de naam van KPN.

hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe staat voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en lage en goedkope tarieven met gebruik van het Vodafone netwerk.

kruidvat

Kruidvat Mobiel is de mobiele telefoon afdeling van Kruidvat. De provider biedt prepaid pakketten aan via het KPN netwerk.

Alles in 1 + mobiel providers:kpn
KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen ze een groot aantal diverse klantgroepen.

tele2
Tele2 is aanbieder van zowel alles in 1 pakketten als mobiele abonnementen en heeft sinds kort zijn eigen 4G mobiele netwerk in Nederland. Tele2 is ‘uitdager van de gevestigde orde’.

telfort
Telfort is een voordeelaanbieder in de telecom, (interactieve) tv en in de internetmarkt. De producten zijn eenvoudig, duidelijk en goedkoop. Telfort is onderdeel van KPN.

vodafone
Vodafone is de internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie met 404 miljoen klanten en biedt ook alles in 1 pakketten aan. De provider blijft zichzelf verbeteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobiele providers: lebara
Lebara Mobile verschaft mobiele prepaidkaarten die zijn aangepast aan de behoeften van internationale gemeenschappen, met name die van arbeidsmigranten.

robinmobile
Robin Mobile biedt echt onbeperkt MB’s, sms’jes en minuten aan voor een vast bedrag per maand, via het KPN netwerk.

simpel
Simpel is aanbieder van voordelige sim only abonnementen. De provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

simyo
Simyo is aanbieder van prepaid en sim only abonnementen en is onderdeel van KPN. De provider is in 2014 uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland.

 

studentmobiel

Studentmobiel is actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons en is officieel verkooppunt van alle mobiele netwerken.

t-mobile
T-Mobile is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

telesur
Telesur is een aanbieder van een voordelige “tweelandensim”, speciaal gemaakt voor mensen met banden met Suriname.

youfone
Youfone is een sim only provider die gebruik maakt van het KPN netwerk en ook maandelijkse contracten aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *