NLE richt zich ook op Alles-in-1 markt

5 december 2016

Sinds enkele tijd is bekend dat de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) zich ook op de markt voor telefonie, televisie en internet gaat richten. Door het aanbieden van een voordelig Alles-in-1 pakket wil de NLE de concurrentie aangaan met de traditionele aanbieders in Nederland. Eigenlijk gebruikt het Rotterdamse bedrijf precies dezelfde strategie als het 10 jaar terug hanteerde om de energiemarkt open te breken, maar dan nu in de hevig concurrerende Alles-in-1 markt. Een gewaagde stap van het Rotterdamse energiebedrijf. Maar wel een dappere!

Focus op lage prijs

Tijdens de introductie van het nieuwe Alles-in-1 pakket richt de NLE zich voornamelijk op de lage prijs van het pakket. Uit de Alles-in-1 vergelijker van SmartphonesVergelijker.nl blijkt dat het Alles-in-1 pakket van de NLE momenteel het voordeligste in de markt is. Voor slechts €29,95 per maand kunnen consumenten kijken naar meer dan 70 tv-zenders, bellen voor slechts €0,10 per minuut en super snel internetten. Hiermee laat het alle bekende aanbieders als Telfort, Tele2, Ziggo en KPN ver achter zich. Wat de prijs wordt na het eerste introductiejaar is overigens nog niet duidelijk. Mogelijk dat deze binnen enkele jaren wel zal oplopen.

Sport en Internet

Naast de lage prijs wil de NLE zich ook richten op de sportliefhebber en de liefhebbers van snel en goed dekkend Wi-Fi. Zo kunnen consumenten voor slechts €7,50 per maand kijken naar alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie via Fox Sports. Daarnaast ontvangen zij tevens een gratis Wi-Fi versterker. Waardoor eigenlijk overal in huis goed ontvangt gerealiseerd moet kunnen worden. Huishoudens die al energie afnemen van de NLE ontvangen overigens een extra korting. Waardoor ze nog eens €25,00 extra besparen.

Films en Netflix

Ben je dol op het kijken van de beste films en series? Dat is geen probleem bij de NLE! Via NLE kan het allemaal. HBO, Videoland, Film1; jij kiest zelf het pakket dat het beste bij je past. Check op de website van NLE uit welke extra zenderpakketten je kunt kiezen.