Wat kost een breedband verbinding mij nu precies?

Eenmalige kosten
Deze kosten betaald u wanneer u de lijn aanschaft en bestaat in het algemeen uit de aansluitkosten. Deze aansluitkosten kunnen per provider verschillen.

Modemkosten
Om gebruik te kunnen maken van breedband-internet dien je te beschikken over een modem. In de meeste gevallen wordt het gewenste modem direct bij de abonnementsaanvraag aangegeven, sommige providers bieden een gratis modem aan. De kosten en het gewenste type dat je nodig heeft voor breedband internet wordt ook bij TelefonieVergelijker.nl weergegeven.

Maandelijkse kosten
Dit betreft een vast bedrag per maand en worden aangeduid als de abonnementskosten die je voor de breedband-verbinding betaalt. Bij een aantal aanbieders zijn deze kosten verdeeld over de Internet Provider (bijvoorbeeld Planet Internet) en de netwerk leverancier (bijvoorbeeld KPN). Op de website van TelefonieVergelijker.nl zijn de abonnementskosten de totale kosten waarbij zowel de kosten van de Internet Provider als voor de netwerk leverancier zijn inbegrepen.

N.B. Het kan voorkomen wanneer je veel dataverkeer genereert (veel download) er extra kosten in rekening worden gebracht, wanneer dit het geval is er sprake van een datalimiet. Dit hoort vermeldt te staan bij het abonnement zodat je hiervan vooraf van op de hoogte bent. Extra kosten worden ook in rekening gebracht wanneer men de hulp inroept bij installatie door een monteur. In dit geval zal er een monteur bij jou thuis langs komen om de verbinding te installeren. Wanneer je gebruik wilt maken van deze extra betaalde service kun je dit aangeven bij het aanmeldingsproces op onze site.

Als je een alles in 1 pakket kiest krijg je daar gratis een modem bij en in de meeste gevallen ook een gratis monteur die niet weggaat voordat alles werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *