kpn

KPN tarief voor alles in 1 pakket omhoog

Het KPN tarief voor hun alles in 1 standaard pakket gaan omhoog van 59 naar 60 euro per maand. Deze prijswijziging gaat in vanaf juli dit jaar. Ook wordt het bellen per minuut duurder, terwijl het starttarief juist verlaagd wordt.

KPN tarief bellen omhoog

Behalve dat het alles in 1 standaard pakket omhoog gaat in prijs wordt bellen ook duurder. Hoewel het starttarief verlaagd wordt naar 10 eurocent (was 10,17 eurocent) gaan de kosten van bellen per minuut omhoog van 9,18 eurocent naar 10 eurocent.

KPN TV pakket wordt ook aangepast

Ook in het aanbod van tv-zenders worden er wijzigingen doorgevoerd. Er komen nieuwe zenders bij zoals Nickelodeon-HD, NPO Z@pp Xtra en National Geographic-Begin. De zenders BBC Entertainment en de Turkse zender EuroStar verdwijnen uit het aanbod.

De zenders die erbij zijn gekomen zijn afkomstig uit het HD Extra pakket, wat op 1 juni komt te vervallen. Andere zenders uit het HD Extra pakket komen ni het pluspakket.

Ook wijziging in KPN tarief factuur

Als laatste wordt ook de papieren factuur die KPN maandelijks opstuurt duurder. Vanaf juli is deze factuur € 2,50 in plaats van € 1,12.

Alles in 1 vergelijken

Wil jij sneller internet of juist meer (HD) tv-zenders? Vul jouw adresgegevens in de vergelijker in en bekijk direct welke alles in 1 pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn! Je kunt ook mobiele abonnementen vergelijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *