Mobile Vikings

Mobile Vikings stopt als Nederlandse virtuele provider

Per 1 december stopt de virtuele mobiele provider Mobile Vikings in Nederland met het aanbieden van zijn diensten. Op deze datum worden de simkaarten gedeactiveerd en is het beltegoed vervallen. Mobile Vikings zou teveel last hebben van concurrentie op de Nederlandse mobiele markt.

Mobile Vikings prepaid

Sinds december 2012 is Mobile Vikings actief op de Nederlandse mobiele markt. De virtuele provider maakt gebruik van het KPN netwerk en biedt alleen prepaid simkaarten aan. Tot 1 december blijft het wel mogelijk om het prepaid tegoed op te waarderen. Op de website van Mobile Vikings worden klanten gestimuleerd om hun simkaart over te zetten naar een andere provider, wat dus nog kan tot eind november.

Mobile Vikings kan concurrentie niet aan

Een woordvoerder van Mobile Vikings vertelt dat de provider de concurrentie in Nederland niet aankan. Nederland is vooral een markt voor telefoon abonnementen en niet voor prepaid providers. Ook kon de provider in Nederland niet dezelfde functionaliteiten en internetsnelheden bieden als de andere mobiele providers.

In België blijft Mobile Vikings nog wel actief. Bij Mobile Vikings kon je korting verdienen door het sparen van zogenaamde Vikingpunten. Zo kon je goedkoper beltegoed kopen om gebruik te maken van belminuten, sms’jes of MB’s.

Mobiel abonnement vergelijken

Wil jij een telefoon abonnement? Of wil je juist een goedkoop sim only abonnement? Vul jouw wensen in onze vergelijker in en bekijk direct welke abonnementen het beste bij jou passen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *