AH Mobiel

AH Mobiel is de naam van de telecom tak van de Albert Heijn. Via Bol.com en in de winkels van Albert Heijn wordt er een prepaid en sim only pakket verkocht van de provider. Deze pakketten maken gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Voor Slim only, de sim only variant van AH Mobiel, is er een aparte app voor je smartphone. Alleen vanuit deze app kun je bundels voor bellen, sms’en en mobiel internet afsluiten. Hierbij kan je ook je verbruik in de gaten houden.

AH Mobiel producten

AH Mobiel biedt de volgende producten aan:

  • Slim only abonnement
  • Prepaid simkaart

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij geen abonnement aan van AH Mobiel. Dit omdat dit geen standaard sim only abonnement is. Uitleg hierover staat in de volgende alinea.

AH Mobiel slim only

Slim only is een combinatie tussen prepaid en een abonnement. Via de app van AH Mobiel is het mogelijk om bundels te kopen om te bellen, sms’en en internetten. Deze bundels zijn 1 maand geldig en lopen niet automatisch door, tenzij je dit aangeeft. Zo houd je je kosten goed in de gaten.

Als je een smartphone hebt en al gebruik maakt van prepaid bellen met AH Mobiel is het gemakkelijk om over te stappen naar het Slim only pakket. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app te downloaden en de stappen daarin te volgen.

AH Mobiel voordelen

  • Grote dekking met betrouwbare KPN netwerk
  • Geen contract en geen kosten achteraf
  • 100% controle met de app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *