Studentmobiel verder als mobiel.nl

6 december 2016

Studentmobiel verder als Mobiel.nl

Studentmobiel heeft bekend gemaakt dat het voortaan verder zal gaan onder het label Mobiel.nl. De belangrijkste reden hiervoor is dat Studentmobiel zich niet langer enkel op studenten wil richten. Maar juist op een brede doelgroep in heel Nederland. Met de nieuwe naam verwacht het merk meer niet-studenten aan te kunnen spreken. Dezelfde scherpe prijzen, en dezelfde uitstekende service. Alleen een nieuwe naam!

 

Ingrijpende verandering

Voor Studentmobiel heeft de wijziging grote gevolgen. Sinds 2000 is Studentmobiel namelijk al een van de grotere online verkooppunten van smartphones en abonnementen. Met een totaal van ruim 1,5 miljoen klanten hoort Studentmobiel met recht bij de grotere spelers binnen de Nederlandse telecommarkt. Of dit succes met Mobiel.nl voortgezet kan worden zal in de toekomst moeten blijken.

 

Voordelen Mobiel.nl

Het grootste voordeel van Mobiel.nl is dat consumenten er direct alle providers kunnen vergelijken op prijs en voorwaarden. Op deze manier hebben consumenten direct inzichtelijk wat de beste en goedkoopste abonnementen voor hun verbruik zijn. Hierbij speelt ook gebruiksgemak een grote rol. Tijdens het re-design richting Mobiel.nl zal er ook veel gelet worden op de gebruiksvriendelijkheid van de website. “We hebben veel loyale klanten die erg tevreden zijn met onze service. Voor deze klanten willen we benadrukken dat we nog steeds hetzelfde bedrijf zijn, met dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen”, zegt eigenaar Thomas Borsboom.

 

Bekendheid vergroten

Met de nieuwe naam wil de eigenaar ook graag de bekendheid onder Nederlanders vergroten. “Ons ultieme doel is dat iedereen in Nederland, die op zoek is naar een mobiel abonnement of toestel, eerst aan Mobiel.nl denkt.” Wat hier voor andere stappen voor genomen gaan worden is nog niet helemaal duidelijk. Zelf een nieuw abonnement afsluiten? De website van Mobiel.nl is reeds online en te gebruiken voor alle studenten en niet studenten!