ADSL overstappen

Je bent op zoek naar een sneller ADSL abonnement of wilt overstappen naar kabel internet. Je bent niet tevreden over de service van jouw huidige provider? Je bent op zoek naar een combinatie pakket met zowel een internet, telefonie en digitale TV abonnement?

Overstappen levert vaak goedkopere maandkosten op met aantrekkelijke kortingen of cadeaus.

Opzegtermijn abonnementen

Overstappen moeilijk? Nee, niet meer en vaak ook zonder onderbreking! Onlangs is in de wet vast gelegd dat internet abonnementen na de eerste abonnementsperiode (vaak 1 of 2 jaar) voor niet meer dan een maand verlengd mogen worden. Dat betekent dat je maandelijks kunt beslissen om over te stappen naar een nieuwe provider.

Overstap service

Maak gebruik van de overstap service tussen verschillende providers en wissel eenvoudig en zonder onderbreking van provider en abonnement. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is tijdens de aanvraag van jouw nieuwe abonnement aan te geven dat je gebruikt wilt maken van de overstapservice en jouw contractnummer van jouw huidige aanbieder in te voeren. Als je binnen deze providers overstapt naar een nieuwe aanbieder kan deze overstap geheel voor jou verzorgd worden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *