Goedkoop internet

Door het grote aanbod van internet providers is het lastig om het goedkoopste internet abonnement te vinden. Acties, kortingen, gratis cadeaus en maandelijkse aanbiedingen wisselen elkaar in rap tempo af. Goedkoop internet is al beschikbaar vanaf 10 euro per maand, dit is een maandelijkse korting die na 12 maanden niet meer geldt en omhoog gaat naar 25 euro. Zonder acties en aanbiedingen heb je goedkoop internet vanaf ongeveer 20 euro per maand.

Actieprijzen en maandelijkse kortingen om klanten te trekken zullen blijven bestaan. Als het je niet uitmaakt bij welke provider je zit is het mogelijk om steeds na afloop van je goedkope internet abonnement op zoek te gaan naar een andere internet provider die opnieuw flinke kortingen of acties aanbiedt. Op deze manier zorg je er zelf steeds voor dat je het goedkoopste internet abonnement hebt en de laagste prijs per maand betaalt.

Goedkoopste internet snelheid

De prijs van internet hangt natuurlijk af van de snelheid. Goedkoop internet zal nooit de hoogste snelheden bereiken. Voor e-mail en surfen volstaat een goedkoop internet abonnement, maar als je veel downloadt en online games speelt is een ander internet abonnement de juiste keuze.

Als je vindt dat er bij de goedkope internet abonnementen een te lage snelheid aangeboden wordt kun je ook iets meer betalen voor een hogere snelheid. Er zijn een aantal internet providers die ook in dit segment met kortingen en acties een goedkoop internet abonnement aanbieden.

In de vergelijker kun je niet alleen de maandlasten met elkaar vergelijken maar ook de kosten over het eerste jaar. Het kan zo zijn dat internet abonnementen goedkoop lijken maar je bijvoorbeeld hoge aansluitingskosten moet betalen. Dit staat allemaal duidelijk in de vergelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *