bliep

*Bliep stopt met onbeperkte databundels en stapt over op Tele2 netwerk

*Bliep, de virtuele telecomprovider die  onbeperkte databundels aanbood voor 50 eurocent per dag, stopt met het aanbieden hiervan. Behalve het aanpassen van haar databundels stapt de provider ook over van T-Mobile naar het Tele2 netwerk.

*Bliep verandert dagtarieven

*Bliep geeft aan dat ze door het toegenomen dataverbruik geen onbeperkt internetten en sms’en meer aan kan bieden voor 50 cent per dag. De provider vervangt de onbeperkt internet bundel met verschillende dagtarieven:

  • Voor 25 cent krijg je 10 MB dataverbruik
  • Voor 50 cent krijg je 67 MB dataverbruik

Als je op een dag toch nog meer MB’s nodig hebt kun je voor 25 cent nog 10 MB erbij kopen.

Deze dagtarieven komen als je het omrekent naar maandbedragen op €7,50 voor 300 MB en €15,- voor 2 GB. Ook de snelheid van het mobiel internet wordt verhoogt, van 384 Kbit/s naar 1 Mbit/s.
Belminuten en sms’jes zitten niet meer in het abonnement, deze kosten 5 cent per minuut of per sms. Hierbij rekent bliep wel per seconde af.

*Bliep van T-Mobile naar Tele2 netwerk

*Bliep gebruikers worden op 2 april overgezet van T-Mobile naar het Tele2 netwerk. Hiervoor moeten zij ook beschikken over een nieuwe simkaart, die bij bliep gratis kan worden aangevraagd. Wanneer Tele2 haar 4G netwerk uitrolt zullen de klanten van *bliep hier ook gebruik van kunnen maken. De verwachting is dat dit in de loop van 2015 gaat gebeuren.

Sim only abonnement

Wil je door de tariefswijzigingen van *bliep liever overstappen naar een goedkoop sim only abonnement? Ga snel naar de vergelijker en kijk hoeveel jij kunt besparen!
Wil je ook meteen een nieuwe telefoon erbij, dan is de combinatie van een gsm + abonnement iets voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *