Wat moet u weten over de iPhone 8?

De iPhone 7 en 7S zijn nog maar net op de markt of de nieuwe geruchten voor de iPhone 8 zijn al volop aan de gang. Dit nieuwe paradepaardje van Apple wordt in het najaar van 2017 verwacht en veel experts zijn nu al aan het speculeren hoe dit toestel eruit komt te zien. Voornamelijk op het gebied van functionaliteiten en techniek wordt er verwacht dat er weer nieuwe onderdelen aan de iPhone 8 worden toegebracht. Of dit allemaal waar is valt nog te bezien, maar als we af moeten gaan op alle speculaties, dan wordt de iPhone 8 de eyecatcher onder de smartphones. Wat is er nu al bekend over dit toestel? Laten we eens alle geruchten en feiten op een rij zetten.

Draadloos opladen

Eén van de grootste geruchten over de iPhone 8 is het draadloze opladen. Hoe dit er precies uit te komt te zien is onduidelijk, maar het schijnt dat het ongeveer dezelfde toepassing moet hebben als de Apple watch. Deze wordt op het moment opgeladen door middel van een magnetisch plaatje die is aangesloten aan het stroom. Dit moet ervoor zorgen dat de iPhone sneller wordt opgeladen dan ooit tevoren.

Vingerscan

Net als de voorgaande modellen komt de vingerscan hoe dan ook terug op de iPhone 8. Echter gaat dat niet zonder slag of stoor, want Apple heeft moeite op de vingerscan in te stellen op het toestel. Het verschil zit in het dat de thuisknop wel wordt voorzien van de vingerscan, maar ook dat men via het scherm toegang krijgt tot het toestel. Alleen worstelt Apple hiermee om dit te implementeren. Of dit daadwerkelijk wordt doorgevoerd hangt af van of de fabrikanten deze techniek mogelijk kunnen maken. Voor velen zou het geen man over boord zijn als het geen toevoeging aan de iPhone 8 wordt, maar meer een extra luxe dat mooi is meegenomen.

Camera

Ook op het gebied van de camera staat er het één en ander te veranderen. De iPhone 7 had al een dubbele camera en de mogelijkheid om gezichten te herkennen. Het lijkt erop dat de iPhone 8 daar een schepje bovenop gaat doen. De frontcamera wordt namelijk voorzien van een infraroodfunctie die diepte beter kan herkennen en daarmee meer 3D foto’s kan schieten. Hiermee komen foto’s er nog mooier uit te zien en lijkt het erop alsof de werkelijkheid steeds dichterbij komt.

iPhone 8 aanschaffen

Helaas is nog niets zeker van bovenstaande geruchten. Er wordt enkel druk gespeculeerd dat deze functies mogelijk zijn aan de iPhone 8. Wanneer er wordt gekeken naar voorgaande jaren, dan zijn veel van die geruchten toch uitgekomen en doorgevoerd in de verschillende modellen van Apple. Daarmee hebben we de stille hoop dat veel van deze speculaties op waarheid zijn berust.

Wellicht kijkt u er al naar uit om de iPhone 8 in uw bezit te hebben. Daarmee bent u één van de vele smartphonegebruikers die uitkijken naar de lancering van het nieuwe vlaggenschip van Apple. U zou dan nog even moeten wachten tot het najaar van 2017 tot dat de iPhone 8 op de markt komt. Kunt u niet wachten en wilt u graag meer informatie over dit toestel. Bekijk dan meer informatie over de iPhone 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *