Openmobile

Nieuwe Nederlandse provider Openmobile

De nieuwe Nederlandse provider Openmobile biedt de mogelijkheid aan hun klanten om in te stellen welke apps, diensten en onderdelen van de mobiele telefoon op bepaalde tijden wel of niet gebruikt kunnen worden. Deze tools zijn vooral voor ouders bedoeld.

Openmobile

De provider die vorig jaar opgericht is lanceerde woensdag zijn aanbod. Je kunt bij de provider telefoon abonnementen in combinatie met een smartphone afnemen en er wordt gebruik gemaakt van het T-Mobile netwerk.

Bij Openmobile is het mogelijk om zelf als klant je internetgebruik in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld Whatsapp na 22:00 uur ’s avonds uitschakelen of voor jouw kinderen Youtube uitschakelen tot 20:00 uur. Als de app toch geopend wordt zie je een leeg scherm.

Ook kunnen bijvoorbeeld 18+ sites geblokkeerd worden. Dit kunnen klanten doen in de online omgeving van Openmobile.

Openmobile abonnement delen

Openmobile biedt abonnementen aan die gedeeld kunnen worden tussen verschillende gebruikers. Je kan bijvoorbeeld 2, 5 of 10 GB voor 30, 45 of 60 euro per maand kiezen. Een extra gebruiker kost 15 euro en deze gebruiker krijgt dan ook onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en extra. Per gebruiker kan er ook gekozen worden of de volledige internetsnelheid wordt doorgegeven.

Aanbod van Openmobile

De aangeboden smartphones bij de abonnementen van Openmobile zijn niet de nieuwste en het aanbod is beperkt. Zo is er van Apple bijvoorbeeld alleen de iPhone 5C verkrijgbaar. Ook mist Openmobile de populaire Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Ook is de prijs die bijbetaald moet worden voor deze mobiele telefoons erg hoog te noemen.

Nieuw mobiel abonnement

Wil jij een nieuwe telefoon? Of juist een nieuw abonnement? Vul jouw wensen in onze vergelijker in en bekijk direct welke mobiele abonnementen er bij jouw wensen aansluiten! Als je tevreden bent met jouw huidige telefoon kan je ook een sim only abonnement kiezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *