t-mobile

T-Mobile 4G dekking in heel Nederland vanaf oktober

Vanaf oktober biedt T-Mobile 4G dekking in heel Nederland. Tot nu toe sprak de mobiele provider over ‘eind 2015’, maar het is dus iets eerder realiseerbaar. Opvallend is dat T-Mobile veel later dan Vodafone en KPN een landelijk dekkend 4G netwerk aanbiedt.

95% T-Mobile 4G dekking

T-Mobile realiseert landelijke 4G dekking bijna 1,5 jaar later dan zijn grootste concurrenten KPN en Vodafone. De provider hanteert ook een andere definitie van ‘landelijke dekking’ dan zijn concurrenten. Waarbij KPN en Vodafone 4G bieden in 95% van het land biedt T-Mobile 4G dekking aan 95% van de mensen.

T-Mobile 4G ontvangst verbeterd

Later in het jaar belooft T-Mobile de zogenaamde 900MHz-frequentie te activeren, wat ervoor moet zorgen dat de 4G ontvangst wordt versterkt. Vooral binnenshuis en op moeilijk bereikbare locaties zou het bereik hierdoor moeten verbeteren.

T-Mobile 4G gebruikers

1 miljoen klanten maken dagelijks al gebruik van het T-Mobile 4G netwerk. De eerste 3 maanden van 2015 werd er ruim 50% meer data gebruikt dan een jaar eerder. Dit is data die door alle klanten gebruikt werd, dus niet per se via het 4G netwerk.

Nieuw T-Mobile 4G abonnement?

Wil jij overstappen op een nieuw mobiel abonnement van T-Mobile of juist van een andere provider? Dit kan via onze vergelijker. Vul jouw wensen in wat betreft belminuten, sms’jes en mobiele data en je ziet direct de goedkoopste mobiele abonnementen. Wij vergelijken ook sim only abonnementen aan van de bekendste providers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *