tele2

Tele2 4G dekking is uitgebreid tot 70% van de Nederlanders

Mobiele provider Tele2 heeft zijn 4G netwerk flink vergroot. Tele2 heeft alle 4G masten die het had maandagnacht ingeschakeld waardoor 4G van Tele2 nu in een groot deel van Nederland buitenshuis te gebruiken is.

Tele2 4G dekking

Tot maandag had Tele2 alleen 4G dekking in een gedeelte van de Randstad, maar nu heeft dus een veel groter deel van Nederland buitenshuis bereik op het 4G netwerk van de provider. De reden waarom Tele2 zijn 4G masten nog niet aangezet had was dat de provider bang was dat het geen goede dekking of snelheid kon bieden als er een enkele antenne met 4G ingeschakeld was in de omgeving. Door feedback van klanten is toch besloten deze masten wel te activeren.

Tele2 4G gebruiken

Dat er nu in het overgrote deel van het land Tele2 4G dekking is wil niet zeggen dat alle klanten van de provider deze verbinding ook meteen kunnen gebruiken. Eind juni of begin juli moeten alle klanten met een 4G telefoon overgezet zijn op het nieuwe netwerk.

Tele2 klantenaantal groeit in Nederland

Vorig kwartaal heeft Tele2 in Nederland 21.000 nieuwe klanten voor mobiele telefonie erbij gekregen. Het operationele verlies van de mobiele tak van Tele2 liep wel verder op door investeringen in het netwerk en het toenemende gebruik van mobiele data.

Tele2 4G dekking vergeleken met concurrenten

Tele2 heeft door de dekking te vergroten een vergelijkbare 4G dekking als T-Mobile. Dit is nog altijd veel minder dan bij KPN en Vodafone, die beide meer dan 90% van Nederland dekken.

Wil jij een nieuwe mobiele provider? Wij bieden sim only abonnementen aan van alle bekende providers en ook mobiele abonnementen in combinatie met een telefoon. Er zit altijd wel een goed abonnement voor jou tussen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *