telfort

Telfort mobiele abonnementen 3 maanden houdbaar

Consumenten die nieuwe Telfort mobiele abonnementen afsluiten kunnen hun MB’s en belminuten drie maanden lang gebruiken. MB’s en belminuten die klanten overhouden worden meegenomen naar de volgende maand. Ook wordt sms’en gratis en wordt de snelheid van 4G verhoogt tot maximaal 150 Mbps.

Nieuwe Telfort mobiele abonnementen

De nieuwe Telfort mobiele abonnementen bestaan uit 150, 300, 500 en 1000 belminuten per maand die 6,8,13 en 16 euro kosten.

Uniek is ook dat de overgebleven belminuten en MB’s in de nieuwe maand als eerst opgemaakt worden. Als de “oude” minuten en MB’s op zijn wordt pas de nieuwe bundel gebruikt.

Als laatste zegt Telfort dat klanten bij de nieuwe abonnement ook nog steeds na 10 minuten gratis bellen. Ook ZZP’ers kunnen gebruikmaken van de nieuwe Telfort mobiele abonnementen.

Telfort 4G

Ook wordt de 4G snelheid van mobiele abonnementen verhoogt tot maximaal 150 Mbps. Gemiddeld is de snelheid ongeveer 20 Mbps. Om gebruik te maken van 4G moet er nog wel 5 euro bovenop de 3G databundels betaald worden. Deze bundels kosten 4, 7, 10 en 17 euro per maand voor 125 MB, 500 MB, 1 GB en 2,5 GB.

Nieuw mobiel abonnement

Wil jij een nieuwe mobiele telefoon of wil je juist een nieuw mobiel abonnement? Vul jouw wensen in onze vergelijker in en bekijk direct alle aanbiedingen van alle bekende providers in Nederland. Wij vergelijken mobiele abonnementen in combinatie met een smartphone en ook sim only abonnementen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *