ziggo

WiFi hotspots van Ziggo en UPC samengevoegd vanaf 13 april

13 april starten Ziggo en UPC met het samenvoegen van hun WiFi hotspots. Hierdoor kunnen de klanten van Ziggo 2 miljoen hotspots gebruiken. De planning is dat de samenvoeging een week gaat duren.

Omdat Ziggo en UPC fuseren was al bekend dat de providers hun hotspot-functie zouden combineren, het was alleen nog niet bekend wanneer.

Ziggo modem

Veel modems die door Ziggo en UPC gebruikt worden hebben ook de functie om als WiFi-hotspot te dienen waardoor andere klanten van de provider gebruik kunnen maken van het draadloos internet.

Het samenvoegen van de WiFi-hotspots is volgens Ziggo op 17 april afgerond. Wel kunnen de hotspots tussen 13 en 17 april minder stabiel werken dan normaal.

Ziggo dekking

Nu Ziggo gefuseerd is met UPC heeft de provider een bijna landelijk dekkend kabelnetwerk. Nu kan de kabelaar ongeveer 90% van de Nederlandse huishoudens bereiken met televisie, internet, telefonie en mobiele telefonie.

Sneller internet

Wil jij ook gebruikmaken van de WiFi-hotspots van Ziggo? Of wil je thuis sneller internet? Vul jouw gegevens in de vergelijker in en zie direct welke alles in 1 pakketten er bij jou beschikbaar zijn. Je kunt ook switchen van mobiele abonnement bij TelefonieVergelijker.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *