upc ziggo

Ziggo en UPC delen hotspots

Door de fusie van Ziggo en UPC kunnen klanten van allebei de providers van allebei de hotspot-netwerken gebruik maken van draadloos internet. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze functie van de hotspots beschikbaar is.

Ziggo, de naam waaronder de twee kabelaars verdergaan, heeft aangegeven dat de hotspot-netwerken aan elkaar worden gekoppeld. Wanneer het beschikbaar is krijgen klanten een melding dat ze kunnen inloggen op beide netwerken.

Hoewel de fusie van de hotspotnetwerken wel verwacht werd was het nog niet officieel bevestigd, tot vandaag. De hotspots kunnen door het hele land gebruikt worden om via WiFi te internetten, zo hoef je dus geen gebruik te maken van je mobiele databundel.

Alle televisies zijn op nieuwe netwerk aangesloten

Ook zijn vandaag de laatste regio’s overgegaan op het nieuwe tv-netwerk. In totaal zijn er zo’n 2,3 miljoen huishoudens overgezet en deze hebben dus allemaal hun tv’s en decoders opnieuw in moeten stellen.

Sneller internet

Wil jij gebruik maken van de nieuwe tv-zenders van Ziggo en sneller internet? Kijk snel in onze vergelijker welke alles in 1 pakketten op jouw adres beschikbaar zijn!
Ook voor een nieuw mobiel abonnement ben je bij ons op de juiste plek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *