Ben

Ben is een aanbieder van sim only abonnementen en abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon. In 1999 is het bedrijf opgericht als joint venture tussen Belgacom en Tele Danmark. T-Mobile heeft Ben overgenomen in 2002. Sinds 2008 wordt de naam Ben weer gebruikt voor het aanbieden van simkaarten. Wel maakt de provider nog steeds gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf begin 2014 is het ook mogelijk om bij Ben een abonnement met telefoon te kopen.

Ben producten

Ben biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij allebei deze abonnementen aan. De abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Ook kan je kiezen tussen 3G of 4G internet.  Ben heeft ook abonnementen die per maand opzegbaar zijn. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Ben 4G abonnement

Mobiel internetten met 4G is bij Ben ook mogelijk. Bij de abonnementen vanaf 1500 MB per maand is er standaard 4G internet geactiveerd. Dit betekent dat je sneller kunt internetten met je mobiele telefoon, als deze tenminste 4G ondersteunt. Het kan zeker de moeite zijn om voor deze snellere en stabielere mobiele internetverbinding te kiezen.

Ben voordelen

  • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
  • Gratis nummerbehoud
  • Supersnel 3G- en 4G-internet
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Ben nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *