Hi

Hi, onderdeel van KPN, is het mobiele merk dat zich richt op jongeren. De provider wil zorgen voor de beste mobiele internet ervaring en de nieuwste smartphones. Hierbij maakt het vanzelfsprekend ook gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Hi loopt voorop met het bieden van streaming entertainment. In 1996 begon Hi als een van de eerste prepaid merken voor consumenten.

Hi producten

Hi biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij Hi sim only abonnementen en abonnementen met een mobiele telefoon aan. Deze abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Hi maakt alleen gebruik van het 4G netwerk, wat betekent dat je overal snel kunt internetten. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Hi 4G abonnement

Mobiel internetten met 4G is bij Hi standaard. Bij elk abonnement (zowel sim only als in combinatie met een telefoon) is 4G geactiveerd. Dit betekent dat je sneller kunt internetten met je mobiele telefoon, als deze tenminste 4G ondersteunt. Het kan zeker de moeite zijn om voor deze snellere en stabielere mobiele internetverbinding te kiezen.

Hi voordelen

  • Grote dekking met betrouwbare KPN netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Standaard supersnel 4G internet
  • Geen internetkosten buiten de bundel (snelheid wordt verlaagd)
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Hi nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *