Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. De provider maakt dus gebruik van het Vodafone netwerk. Hollandsnieuwe heeft in hun aanbod van abonnementen een heldere no-nonsense structuur en heeft de status bereikt van prijsknaller. Je kunt bij deze provider zowel sim only abonnementen als abonnementen in combinatie met een telefoon kiezen. Ook bieden ze een beperkt aanbod in losse mobiele telefoons aan.

Op dit moment kan hollandsnieuwe nog geen gebruikmaken van het 4G netwerk. Het is ook nog niet bekend wanneer de provider 4G kan aanbieden. Wel wordt momenteel het 3G netwerk geoptimaliseerd.

Hollandsnieuwe producten

Hollandsnieuwe biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij hollandsnieuwe sim only abonnementen en abonnementen met een mobiele telefoon aan. Deze abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Hollandsnieuwe maakt geen gebruik van het 4G netwerk. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Hollandsnieuwe abonnement

Hollandsnieuwe biedt verschillende abonnementen aan waarbij je een bepaald aantal minuten, sms’jes en internet MB’s hebt. Deze zijn allemaal aan elkaar gelijkgesteld, dus één minuut bellen weegt even zwaar als 1 MB mobiel internet gebruiken. Dit houdt in dat je zelf de keuze hebt hoe je jouw abonnement gebruikt. Als je je bundel niet opmaakt in één maand is dit niet erg, bij hollandsnieuwe is je tegoed namelijk drie maanden lang geldig. Als je je bundel wel sneller opmaakt  neemt dit geen extra onverwachte kosten met zich mee, want zowel binnen als buiten de bundel betaal je bij hollandsnieuwe dezelfde prijs.

Hollandsnieuwe voordelen

  • Betrouwbaar Vodafone netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Je maandelijkse bundel is drie maanden geldig
  • Buiten de bundel zelfde tarieven als binnen de bundel
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Hollandsnieuwe nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *