KPN

KPN is een toonaangevende aanbieder van telefonie, televisie en internet. De aanbieder is zelfs marktleider op het gebied van mobiele telefonie met de merken KPN, Hi, Simyo en Telfort. Op internetgebied is de provider actief onder KPN, XS4ALL en Telfort. Naast mobiele telefonie, internet en ADSL is het bedrijf ook actief als tv-aanbieder onder de naam Digitenne en interactieve TV van KPN.
De drie belangrijkste kernwaarden die in het bedrijf rondgaan zijn eenvoud, persoonlijk en vertrouwen.

KPN telt ruim 35 miljoen klanten en biedt zijn producten en diensten ook aan in België en Duitsland. De klanttevredenheid wordt regelmatig gepeild, omdat de aanbieder veel waarde hecht aan een individuele en grondige behandeling van klantvragen.

[daisycon_allesin1 mediaid=”233961″ pakket=”internettvbellen” view=”normaal” programs=”1″ subid=”kpn”]

 

KPN Internet

KPN biedt zowel ADSL als glasvezel internet aan. ADSL gaat via de telefoonlijn en glasvezel moet vaak, indien mogelijk, nog apart aangelegd worden naar jouw huis toe. Het grote voordeel van glasvezel is dat de upload snelheid even hoog ligt als de download snelheid. Hierdoor kun je razendsnel downloaden, ook als je met meerdere mensen tegelijk bent.
Bij een KPN abonnement biedt de provider ook standaard aanvullende diensten zoals e-mail, klantenservice en een installatie monteur aan huis.

KPN Televisie

KPN biedt twee soorten digitale televisie: Digitenne en ‘Interactieve TV’. Digitenne is de goedkoopste en populairste tv-oplossing. Het is draadloos, eenvoudig te installeren en biedt de standaard tv-zenders met extra opties tegen bijbetaling. Interactieve TV wordt geleverd via je internetverbinding, het biedt een groter aantal zenders, HD televisie en interactieve functies zoals Video on Demand en Programma Gemist.

KPN Telefonie

KPN biedt zowel mobiele telefonie als een telefoonverbinding via de vaste lijn. Ook is het bedrijf als netwerkbeheerder van de vaste telefoonlijn verplicht om een telefoonaansluiting te realiseren in elk huis. De verbinding van KPN wat betreft het mobiele netwerk scoort al jaren hoog bij verschillende onderzoeken naar kwaliteit en storingen.

KPN overstapservice

De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je hier voor jouw specifieke switch gebruik van maken? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker. Stap over en profiteer van een aantrekkelijke overstapkorting!

 

reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *