Lebara Mobile

Lebara Mobile, wat onderdeel is van de in 2001 opgerichte Lebara Group, is een provider die prepaid diensten aanbiedt. De provider is in acht landen actief waaronder Nederland, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het dichter bij elkaar brengen van familie, vrienden en collega’s is de visie van het bedrijf. In 2004 lanceert de provider de allereerste goedkope internationale mobiele service in Nederland. Een simkaart is te koop bij meer dan 20.000 verkooppunten en is ook online te bestellen. De simkaart maakt in Nederland gebruik van het KPN netwerk.

Lebara Mobile producten

Lebara Mobile biedt de volgende producten aan:

  • Prepaid simkaart

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij geen abonnementen aan van Lebara Mobile. Dit omdat de provider geen abonnementen aanbiedt.

Lebara Mobile in Europa

Sinds 2001 is het bedrijf actief op de Europese telecommarkt en inmiddels heeft het meer dan 2,5 miljoen klanten. De simkaarten die de provider levert zijn aangepast aan de behoeften van internationale gemeenschappen, met name die van arbeidsmigranten. Lebara Mobile probeert hun klanten altijd het gemak te bieden van internationaal mobiel bellen via een directe belverbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *