Robin Mobile

Robin Mobile introduceert op 30 mei 2013 als eerste aanbieder in Nederland een écht onbeperkt abonnement voor mobiele telefonie en data. Onbeperkt mobiel internetten, sms’en en bellen binnen Nederland voor een vast bedrag per maand, via het betrouwbare KPN netwerk. Robin Mobile is in naam en logo een verwijzing naar Robin Hood omdat de mobiele aanbieder, net als zijn naamgenoot, de strijd aangaat tegen de gevestigde orde.

Robin Mobile producten

Robin Mobile biedt het volgende product aan:

Robin Mobile is gespecialiseerd in hun sim only abonnementen. Er zijn drie verschillende sim only abonnementen die aangeboden worden. Alle drie de abonnementen hebben onbeperkt bellen, sms’en en mobiel datagebruik maar het verschil zit in de internetsnelheid. Die varieert van 800Kbps tot 8,2 Mbps.

Robin Mobile bij het postkantoor

Het is ook mogelijk om je simkaart van Robin Mobile bij het postkantoor te kopen. Daarna kun je deze activeren via de website van de provider en kies je de optie dat je al een Robin Mobile simkaart in bezit hebt. Dan is binnen 20 minuten jouw simkaart geactiveerd.

Robin Mobile voordelen

  • Onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand
  • Grote dekking met betrouwbare KPN netwerk.
  • Gratis nummerbehoud en geen kredietcheck
  • Nooit meer buiten de bundel kosten
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Robin Mobile nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *