Simpel

Simpel is sinds 2007 een aanbieder van sim only abonnementen met een tweejarig contract. Lange tijd was de provider de enige in Nederland die geen kredietcheck uitvoerde. In 2010 is Simpel overgenomen door T-Mobile, om vervolgens in 2014 toch zelfstandig verder te gaan. Het merk maakt nog wel gebruik van het T-Mobile netwerk. Omdat de provider alleen sim only abonnementen aanbiedt profiteer je van zeer lage tarieven.

Op dit moment kan Simpel nog geen gebruikmaken van het 4G netwerk. Het is ook nog niet bekend wanneer de provider 4G kan aanbieden. Wel wordt momenteel het 3G netwerk geoptimaliseerd.

Simpel producten

Simpel biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij Simpel sim only aan. Deze abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Simpel maakt geen gebruik van het 4G netwerk. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Simpel controle over je kosten

Simpel biedt wel een handige tool die controle kan houden over je maandelijkse kosten, het zogenaamde “Plafond”.  Op de website kun je zelf je Plafond instellen en eventueel later aanpassen. Het Plafond houdt in dat je een limiet instelt voor zowel binnen als buiten de bundel zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Simpel voordelen

  • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Geen kredietcheck
  • Je kunt voor jezelf een Plafond instellen
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Simpel nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *