Simyo

Simyo is een sim only prijsvechter en misschien wel de bekendste sim only provider van Nederland. De provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en biedt ondanks hun lage prijzen toch hoogwaardige diensten aan. Het is mogelijk om maandelijks op te zeggen en mede dankzij hun lage prijzen is Simyo in december 2014 door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste provider.

Ook heeft Simyo een gratis klantenservice en is het mogelijk om elke maand je abonnement gratis aan te passen, zowel naar boven als naar beneden!

Simyo producten

Simyo biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij Simyo sim only abonnementen aan. Deze abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Ook kan je kiezen tussen 3G of 4G internet. Simyo heeft ook abonnementen die per maand opzegbaar zijn. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Simyo 4G abonnement

Vanaf begin 2014 is het voor klanten van Simyo mogelijk om bij hun bestaande abonnement een extra optie te kiezen voor Flex 4G mobiel internet. Dit betekent dat je sneller kunt internetten met je mobiele telefoon, als deze tenminste 4G ondersteunt. Je kunt per maand kiezen of je de 4G optie aan of uit wilt zetten. Het kan zeker de moeite zijn om voor deze snellere en stabielere mobiele internetverbinding te kiezen.

Simyo voordelen

  • Grote dekking met betrouwbare KPN netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Je kunt elke maand gratis je abonnement aanpassen, zowel naar boven als naar beneden
  • Je kunt elke maand kiezen of je een 4G internetverbinding wilt
  • Je abonnement kun je zelf aanpassen via internet
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

Simyo nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *