Stipte

Stipte, voorheen bekend als Scarlet, biedt de markt de beste prijs-kwaliteitsverhouding die er te vinden is. Zowel via ADSL als glasvezel biedt Stipte een breed pakket aan diensten aan: internet, vaste telefonie, mobiel internet, mobiele telefonie, digitale televisie en aanvullende diensten.

Het bedrijf geeft relatief weinig geld uit aan reclames en dit is ook de reden dat het voor de meeste Nederlanders relatief onbekend is. Wel zorgt dit ervoor dat Stipte zijn producten tegen de laagste maandkosten aan kan bieden en dat is vooral voor de prijsbewuste consument erg prettig.

Stipte pakketten

Stipte biedt de volgende abonnementen aan:

  • Internetabonnementen
  • Digitale televisieabonnementen
  • Internet + telefonie pakket
  • Mobiele abonnementen
  • Alles in 1 pakket met internet, bellen en digitale tv

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, binnen de abonnementen zit geen verschil tussen de telefonie en het aanbod tv-zenders. Wel kun je extra pakketten bestellen voor extra zenders. De abonnementen worden aangeboden via zowel ADSL en, indien mogelijk in jouw regio, glasvezel.

Stipte prijs-kwaliteitsverhouding

Stipte streeft naar een maximale klanttevredenheid. Het bedrijf richt zich exclusief op het werven van particuliere consumenten, de service is ook specifiek op deze groep consumenten afgestemd.
Het doel van Stipte is om hun producten en diensten voor een lagere prijs aan te bieden dan andere aanbieders, met dezelfde of zelfs hogere kwaliteit. Dit realiseren ze door relatief weinig geld uit te geven aan reclame. Ze geven hun klanten het liefst een ongelijke behandeling, omdat iedere klant anders is.

Ontstaan van Stipte

Stipte is in 2014 ontstaan, toen Scarlet hun naam veranderde. In 2004 was Scarlet de eerste provider die combinatiepakketten aanbood met ADSL internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. Scarlet is in 2000 begonnen met het grootschalig aanbieden van Carrier Pre Selectie diensten.

Stipte overstapservice

Stipte biedt helaas geen overstapservice aan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je huidige aanbieder. Controleer altijd je contract (eventuele einddatum en opzegtermijn). Zeg pas op als je van je nieuwe provider een bevestigingsbrief hebt ontvangen met de opleverdatum.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *