T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland voor zowel consumenten als zakelijke klanten. T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, heeft bijna 4,3 miljoen klanten. Het bedrijf is op de mobiele telefonie markt actief met de merken T-Mobile, Ben en *bliep. De provider neemt een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet, klantgerichtheid en service. In 2013 heeft T-Mobile verbeteringen doorgevoerd in zijn 3G netwerk en momenteel is de provider druk bezig met het aanleggen van een geheel nieuw 4G netwerk.

T-Mobile producten

T-Mobile biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij T-Mobile sim only abonnementen en abonnementen met een mobiele telefoon aan. Deze abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. T-Mobile maakt alleen gebruik van het 4G netwerk, wat betekent dat je overal snel kunt internetten. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

T-Mobile 4G

Mobiel internetten met 4G is bij T-Mobile standaard. Bij elk abonnement (zowel sim only als in combinatie met een telefoon) is 4G geactiveerd. Dit betekent dat je sneller kunt internetten met je mobiele telefoon, als deze tenminste 4G ondersteunt. Het kan zeker de moeite zijn om voor deze snellere en stabielere mobiele internetverbinding te kiezen.

In november 2013 is de provider begonnen met al hun klanten gratis toegang te geven tot het 4G netwerk. Momenteel biedt T-Mobile ongeveer 1 op de 3 mensen de mogelijkheid tot 4G in Nederland. Het doel is om eind 2015 een landelijke 4G dekking te hebben.

T-Mobile voordelen

  • Betrouwbaar eigen netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Standaard supersnel 4G internet
  • T-Mobile Friends & Family bundel, gratis naar 6 nummers bellen + 1 vast nummer
  • Bij ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement kun je elke maand gratis je abonnement aanpassen, zowel naar boven als naar beneden
  • Inzicht in je verbruik
  • 3 in 1 simkaart, je simkaart knippen is niet meer nodig

T-Mobile nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *