Tele2

Tele2 is een groot communicatiebedrijf in Nederland en presenteert zichzelf als ‘uitdager van de gevestigde orde’. In 1997 is het bedrijf gestart met het aanbieden van mobiele telefonieabonnementen. Momenteel levert Tele2 ook diverse internet, telefonie en digitale televisie-producten. Tele2 is uitgegroeid tot een provider die nu één op de vijf huishoudens in Nederland als klant heeft.

Tele2 heeft sinds 1997 de markt opengebroken en tegenwoordig belt iedereen voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld.

Tele2 pakketten

Tele2 biedt de volgende abonnementen aan:

  • Internetabonnementen
  • Internet + digitale tv pakket
  • Internet + telefonie pakket
  • Mobiele abonnementen
  • Alles in 1 pakket met internet, bellen en digitale tv

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, binnen de abonnementen zit geen verschil tussen de telefonie en het aanbod tv-zenders. Wel kun je extra pakketten bestellen voor extra zenders. De abonnementen worden aangeboden via zowel ADSL en, indien mogelijk in jouw regio, glasvezel.

Tele2 klantbehoefte

Naast alle pakketten biedt Tele2 ook een 3-in-1 pakket aan met interactieve tv. Hierbij krijg je de beschikking over een interactieve tv-gids en de Videotheek. Verder kan het bedrijf als vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoefte van klanten. Klanttevredenheid staat bij Tele2 hoog in het vaandel en ze biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan.
In 2005 heeft Tele2 Versatel overgenomen als investering in haar eigen netwerk.

Tele2 overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? Veruit de meeste landelijke internetaanbieders hanteren een overstapservice. Zij nemen de overstap voor jou uit handen en zeggen je oude internetaanbieder voor je op. Kun je van deze service gebruikmaken voor jouw specifieke overstap? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *